Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021

Μοναδικό θέαμα: Μπλε χιόνι σκέπασε την Αγία Πετρούπολη! (video)

28 Δεκεμβρίου 2017 17:47
Μοναδικό θέαμα: Μπλε χιόνι σκέπασε την Αγία Πετρούπολη! (video)

Άφωνοι έμειναν οι κάτοικοι της Αγίας Πετρούπολης, όταν διαπίστωσαν ότι το χιόνι που σκεπάζει την πόλη έχει μπλε ρουά χρώμα!

Ρωσικά μέσα ενημέρωσης κατέγραψαν βίντεο με το αλλόκοτο φαινόμενο, με χιλιάδες πολίτες να εκφράζουν ανησυχίες, ότι το χιόνι μπορεί να έχει μολυνθεί από τοξίνες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα: Η απόφαση της κυβέρνησης για τα τέλη κυκλοφορίας που θα αγανακτήσει όλους τους ιδιοκτήτες ΙΧ! Για πρώτη φορά στα χρονικά...

«Το χιόνι έχει μία μπλε απόχρωση, ενώ σε άλλα σημεία φαίνεται να έχει μωβ χρώμα», ανέρφερε η εκπρόσωπος της περιβαλλοντικής υπηρεσίας Rosprirodnazor, στελέχη της οποίας πήραν δείγματα για εργαστηριακή ανάλυση.


Το μετεωρολογικό κέντρο της χώρας επισημαίνει ότι το χρώμα πιθανότατα προκλήθηκε από διαρροή κοβαλτίου ή μεθυλενίου, μετά την κατεδάφιση ενός χημικού - φαρμακευτικού ινστιτούτου έρευνας, κοντά στις περιοχές που εντοπίστηκε το «χρωματιστό» χιόνι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σαν δύο σταγόνες νερό: Δείτε για πρώτη φορά τον πατέρα του Γιώργου Μαυρίδη, με τον οποίο δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις!

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που οι Ρώσοι βλέπουν μπλε χιόνι. Τον Φεβρουάριο του 2015 κάτι αντίστοιχο εντοπίστηκε στο Τσέλιαμπινσκ και οι έρευνες έδειξαν ότι προήλθε από μπλε βαφή πασχαλινών αυγών, η οποία διέρρευσε από ατύχημα στο σύστημα εξαερισμού του εργοστασίου και διασκορπίστηκε στην περιοχή.

Πηγή: protothema.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share