Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Απίστευτο: Πατέρας... αυνανίζει τον ανάπηρο γιο του για θεραπεία! Η συγκλονιστική ιστορία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου! (photos)

31 Οκτωβρίου 2017 09:56
Απίστευτο: Πατέρας... αυνανίζει τον ανάπηρο γιο του για θεραπεία! Η συγκλονιστική ιστορία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου! (photos)

Ίσως μια από τις πιο αμφιλεγόμενες θέσεις στο διαδίκτυο τελευταία ήταν αυτή ενός ιστολογίου από τον Fayzal Mahamed.

Σε αυτό, ανακοινώνει δημοσίως τις ενέργειές του στoν φυσικό αυνανισμό του γιου του με ειδικές ανάγκες και γιατί αισθάνεται ότι είναι το καλύτερο που μπορεί να κάνει για τη θεραπεία του. Ο Mahamed εξηγεί σε μια μακρά αναρτήση ιστολογίου γιατί επέλεξε να το πράξει και ελπίζει να φέρει φως στο θέμα ταμπού με αναπηρίες και σεξ.

Ο Fayzal Mahamed κάνει πρωτοσέλιδα με την αμφισβητούμενη θέση του στο blog σχετικά με τον γιο του με σοβαρή αναπηρία. Ο Μαχάμεντ δήλωσε ανοιχτά ότι έχει επιλέξει να αυνανίσει τον γιο του ως μέθοδο θεραπείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδιανόητος τύπος πάρκαρε.... κάθετα στην μέση του δρόμου στην Θεσσαλονίκη! (photo)

Ο γιος του Μαχάμεντ, ο Mustafa πάσχει από PIMD ή βαθιά πνευματικά πολλαπλά μειονεκτήματα. Έχει σοβαρές αναπηρίες που τον άφησαν ανίκανο να επικοινωνήσει ή να μετακινήσει οικειοθελώς έναν από τους μυς του. Έχει ένα εκτιμώμενο IQ πολύ κάτω από 20 και είναι βασικά bed-ridden εάν δεν ήταν για τη φροντίδα του πατέρα του.

Ο Mustafa, ο οποίος είναι τώρα 30 ετών, ζει με σοβαρές αναπηρίες από τη γέννησή του. Διαγνώστηκε με εγκεφαλική παράλυση σε νεαρή ηλικία που έχει εξαντληθεί εντελώς.

Ο Μαχάμεντ εξηγεί ότι από τότε που ο Μουσταφά ήταν 17 ετών, παρατήρησε ότι ο γιος του θα είχε στύσεις κατά τη διάρκεια του λουτρού και μέσω τακτικών θεραπευτικών μασάζ. Προκάλεσε τον Mahamed να ξεκινήσει την έρευνα σχετικά με τις σεξουαλικές λειτουργίες και τις αναπηρίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρομερή γκάφα: Βράβευσαν τη Βανδή και την αποκάλεσαν… Άννα Βίσση! Η απίστευτη αντίδραση της τραγουδίστριας! (video)

Αυτό που ο Μαχάμεντ βρήκε στην έρευνά του ήταν <<πολλοί τοίχοι με σφυρί και τούβλα>>. Εξήγησε ότι δεν υπήρχε μεγάλη βοήθεια εκεί για τους ανθρώπους που βρίσκονταν στην κατάστασή του.

Τι πρέπει να κάνω? Στην αρχή, ο Μαχάμεντ ήταν μπερδεμένος και συγκλονισμένος με τη φροντίδα του γιου του, αλλά αισθάνθηκε σαν να υπάρχει κάτι που θα μπορούσε να κάνει. "Ως πατέρας που κατανόησε τη σεξουαλική συμπεριφορά, ήξερα ότι ο γιος μου προσπαθούσε να εκφράσει τα σεξουαλικά του συναισθήματα λόγω της διέγερσης που συνέβαινε γύρω από το σώμα του και ότι αυτή η σεξουαλική συμπεριφορά δεν ήταν διαφορετική από ό,τι οι περισσότεροι έφηβοι συναντούν μετά την εφηβεία στην προσωπική τους σεξουαλική ανάπτυξη , "Έγραψε ο Μαχάμεντ.

Ο Μαχάμεντ γράφει το μεγαλύτερο "τείχος" που συναντήθηκε ήρθε από φόβο σε άλλους. Δηλώνει ότι το ίδιο το θέμα συζητείται σπάνια επειδή φοβόμαστε. "Υπάρχει ένα ταμπού για τη συζήτηση γενικών σεξουαλικών θεμάτων όπως ο αυνανισμός στην κοινωνία και αυτή η στάση επιδεινώνεται στη συζήτηση για τη σεξουαλικότητα των ατόμων με αναπηρία", δηλώνει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί: Τι καιρό θα κάνει τον Νοέμβριο; Αναλυτικοί χάρτες!

Ο Μαχάμεντ ήταν σε θέση να βρει βιβλιογραφία σχετικά με τη σεξουαλική θεραπεία και τους σεξουαλικούς εργαζόμενους που εκπαιδεύτηκαν για να βοηθήσουν τα άτομα με αναπηρίες, αλλά λέει ότι κανένα από αυτά δεν ήταν διαθέσιμο στο γιο του. Δηλώνει από θέματα ασφάλισης, η θεραπεία ήταν έξω, και δεν υπήρχαν ειδικευμένοι (ή νόμιμοι) εργαζόμενοι σεξ στην περιοχή της Νότιας Αφρικής όπου ζουν.

Μετά από εκτεταμένες έρευνες και συζητήσεις με το ιατρικό προσωπικό, ο Μαχάμεντ αποφάσισε μια πορεία δράσης για το γιο του. "Νόμιζα ότι ο μόνος τρόπος να προχωρήσω ήταν να αντιμετωπίσω τον γιο μου εξίσου με άλλα άτομα με αναπηρία και να εφαρμόσω τις επαγγελματικές συμβουλές που δόθηκαν σε άλλα άτομα με βαθιά αναπηρία, δηλαδή θεραπευτικό αυνανισμό για να ανακουφίσει και να ικανοποιήσει τη σεξουαλική έκφραση του γιου μου", δήλωσε.

Ήταν μετά από αυτή τη μακρά έρευνα ότι ο Μαχάμεντ ήρθε στη συνειδητοποίηση ότι θα έπρεπε να παράσχει ο ίδιος τον θεραπευτικό αυνανισμό και να <<ανέβει την Γολγοθά>> για τον γιο του

"Ήταν σε αυτό το στάδιο που σύντομα συνειδητοποίησα ότι δεν υπήρχε εναλλακτικός τρόπος για την παροχή του θεραπευτικού αυνανισμού που χρειαζόταν ο γιος μου εκτός από την εφαρμογή του θεραπευτικού αυνανισμού μόνος μου", εξηγεί ο Μαχάμεντ στο blog του.

Όπως περιγράφει ο Μαχάμεντ περαιτέρω στο ιστολόγιό του, η εμπειρία του θεραπευτικού μασάζ δεν ήταν τίποτα περισσότερο από μια "φυσική επέκταση" της φροντίδας που παρείχε ήδη για τον γιο του. Δηλώνει ότι δεν ήταν διαφορετική από τη φροντίδα του γιου του με το μπάνιο του ή την αλλαγή μιας πάνας.

Ο Μαχάμεντ εξήγησε την αντίδραση του γιου του στην πρώτη θεραπεία λέγοντας: «Θυμάμαι πώς ο γιος μου εξέφραζε μια αίσθηση ανακούφισης, ευχαρίστησης και ευτυχίας με ένα χαμόγελο ακολουθούμενο από γέλιο και άλλους ήχους ικανοποίησης όταν εφάρμοζα τον θεραπευτικό αυνανισμό».

Η θεραπεία αυνανισμού έχει κάνει θαύματα για τη συμπεριφορά του γιου του σύμφωνα με τον Μαχάμεντ. Δηλώνει ότι η θεραπεία "οδήγησε σε ηρεμία στη συμπεριφορά του γιου μου και συνεχίζει να δείχνει την ικανοποίηση και την ευτυχία του γύρω από αυτόν".

Ο Μαχάμεντ λέει ότι καταλαβαίνει τη διαμάχη πίσω από τις θεραπευτικές διαδικασίες, αλλά ελπίζει ότι το ιστολόγιό του θα φέρει φως σε ένα ελάχιστα συζητημένο θέμα. «Θα ήθελα να απευθύνω έκκληση στους γονείς και στους φροντιστές να θεωρήσουν ότι τέτοια περίθαλψη και φροντίδα περιλαμβάνει τη σεξουαλική φροντίδα και αυτό αρχίζει αναγνωρίζοντας ότι όλα τα άτομα με αναπηρίες είναι σεξουαλικά ανθρώπινα όντα», δήλωσε ο Μαχάμεντ στο τέλος.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share