Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Απίστευτο: Συνελήφθη ημίγuμνος και γεμάτος βαζελίνη!

24 Οκτωβρίου 2017 10:42
Απίστευτο: Συνελήφθη ημίγuμνος και γεμάτος βαζελίνη!

Σε ένα πρωτοφανές θέαμα κατέληξε ένας τυπικός έλεγχος της αστυνομίας στην Οκλαχόμα. Οι αξιωματικοί έκαναν σήμα σε έναν οδηγό που έτρεχε να σταματήσει και όταν εκείνος βγήκε από το αμάξι φορούσε μόνο το εσώρουχό του και το σώμα του ήταν ολόκληρο γεμάτο βαζελίνη!

Ο 54χρονος John Wayne Kellerman ήταν ιδιαίτερα νευρικός, σύμφωνα με την Huffington Post, και τα χέρια του έτρεμαν. Έδωσε στον αστυνομικό το δίπλωμά του και μαζί… ένα χαρτομάντιλο να σκουπιστεί καθώς, εκτός από τον ίδιο, όλο το όχημα ήταν λερωμένο με βαζελίνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σαν σήμερα - 24 Οκτωβρίου 1929: Η "Μαύρη Πέμπτη" του Χρηματιστηρίου! Το μεγάλο κραχ της Wall Street (photos)



Ο 54χρονος παραδέχτηκε ότι αυνανιζόταν πίσω από το τιμόνι την ώρα που τον σταμάτησαν, ενώ μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε και ένα πορνογραφικό υλικό.

Μάλιστα οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι η άδεια οδήγησης του Kellerman είχε ανακληθεί το 1985. Ο 54χρονος έχει περάσει συνολικά 27 χρόνια στη φυλακή για σωρεία παραβάσεων όπως ληστείες, κατοχή ναρκωτικών, ενδοοικογενειακή βία. Τελικά συνελήφθη και αργότερα αφέθηκε ελεύθερος, καταβάλλοντας εγγύηση 1.000 δολαρίων.

Πηγή: e-radio.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share