Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Οι δίδυμες Ρωσίδες που έχουν τρελάνει το διαδίκτυο αλλά δεν... ψάχνουν εσένα! (photos)

«Τα κάνουμε όλα μαζί» αναφέρουν στο κάλεσμά τους οι 22χρονες φοιτήτριες από τη Μόσχα

30 Σεπτεμβρίου 2017 17:24
Οι δίδυμες Ρωσίδες που έχουν τρελάνει το διαδίκτυο αλλά δεν... ψάχνουν εσένα! (photos)

Δύο «εκρηκτικές» δίδυμες από τη Ρωσία, βρίσκονται σε αναζήτηση «αηδιαστικά πλούσιων» ανδρών όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν. Για να δελεάσουν τους ενδιαφερόμενους έχουν υιοθετήσει το πολύ χαρακτηριστικό σύνθημα: «κάνουμε τα πάντα μαζί». Δεν θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβουμε πως δεν αναφέρονται στις δουλειές του σπιτιού...

Οι δίδυμες καλλονές Adel και Alina Fakhteeva προκειμένου να μην... βαριούνται άλλο, όπως λένε χαρακτηριστικά, βρήκαν τον τρόπο να αλλάξουν προορισμό στη ζωή τους. Στόχος τους να απολαύσουν όλα όσα μπορεί να τους προσφέρει κάποιος με προοπτικές και τις κατάλληλες προϋποθέσεις, ήτοι με έναν πακτωλό χρημάτων να τον συνοδεύει και τη διάθεση να τα ξοδέψει όλα για τα γούστα τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτο: Φρικτό τροχαίο στην Συγγρού: Πεζός παρασύρθηκε από ΙΧ! Φωτογραφίες - σοκ

Τα κορίτσια πουδάζουν ακόμη στο πανεπιστήμιο, αλλά, όπως αναφέρουν, προσφάτως σκέφτηκαν να ακολουθήσουν αυτή την εναλλακτική διαδρομή για τη ζωή τους. Φαίνεται άλλωστε να είναι λιγότερο κοπιαστική.

Οι δύο αδελφές μάλιστα φροντίζουν μέσα από την παρουσία τους στο instagram να ανάβουν φωτιές στον ανδρικό πληθυσμό, κάνοντας απολύτως σαφείς τις προθέσεις τους. Και όπως φαίνεται μάλλον επιβεβαιώνεται το «κάνουμε τα πάντα μαζί».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share