Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πώς μια γυναίκα έκανε "κόλαση" την ζωή του φίλου της! - Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε πώς τον εκδικήθηκε!

8 Σεπτεμβρίου 2017 12:31
Πώς μια γυναίκα έκανε

Αυτή η ιστορία αποδεικνύει πως όταν μια γυναίκα είναι ζηλιάρα και παμπόνηρη μπορεί να καταστρέψει εντελώς τη ζωή σου!

H Λόρεν κατά κάποιον τρόπο ήταν σε θέση να ελέγξει τη ζωή του πρώην φίλου της - απαγορεύοντάς του να δει άλλες γυναίκες και ακόμη και να πηγαίνει σε ορισμένα μπαρ - για δύο χρόνια! Πώς; Διαβάστε...

Η 21χρονη Λόρεν Άντερλει και ο Μιτσελ Λόιντ, 22 ετών, από το Shrewsbury της Αγγλίας, είχαν σχέση μόνο για δύο μήνες το 2014, αλλά παρόλο που ο Lloyd κατέστησε σαφές ότι δεν ήθελε τίποτα περισσότερο και ήθελε να χωρίσουν, η Λόρεν έβαλε μπροστά το απίστευτο σχέδιό της, κάνοντας τη ζωή του κόλαση.

Έγραψε ένα περίπλοκο σχέδιο εκβιασμού που τέθηκε σε κίνηση αμέσως μετά τον χωρισμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μου την πέφτει το αγόρι της κολλητής μου και εγώ..." - Η αληθινή εξομολόγηση αναγνώστριας!

Η Λόρεν είπε στον πρώην της ότι δέχτηκε επίθεση από κάποιον και του ζήτησε να "μιλήσει με την αστυνομία" για κάποιες πληροφορίες που ενδεχομένως να χρειάζονταν.

Εκείνος δέχτηκε και σύντομα ήρθε σε επαφή με έναν τύπο, τον Ρόμπερτ Χέι, υποτιθέμενο αστυνομικό, και φίλο της οικογένειας Άντερλει, ζητώντας το mail του για να τον ενημερώνει "για την εξέλιξη της υπόθεσης". Ο Μίτσελ όμως δεν φανταζόταν ότι τα mails θα τα έστελνε και θα τα λάμβανε η Λόρεν και πως θα γινόταν ο μεγαλύτερος εφιάλτης του...

Τον Δεκέμβριο του 2014, η Λόρεν αναστατώθηκε τρομερά όταν έμαθε πως ο Μίτσελ πήγε εκδρομή με τη νέα φιλενάδα του και έστειλε ένα απειλητικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως αστυνομικός ζητώντας εξηγήσεις από τον Μίτσελ!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρικιαστικός θάνατος 18χρονης: Της "έσκασαν" πέντε σακουλάκια έκσταση στο στομάχι της!

Τότε ο Μίτσελ που δεν σκέφτηκε να πάει στην αστυνομία να ελέγξει πώς γίνεται ένας αστυνομικός να τον παρενοχλεί, άρχισε να δέχεται και άλλα mail τα οποία έλεγαν πως απαγορεύεται να βγει με άλλες γυναίκες, ή να πηγαίνει για ποτό σε συγκεκριμένες παμπ και μπαρ τις Τετάρτες, τις Παρασκευές, τα Σάββατα και τις Κυριακές, ή να μιλάει σε κάποιους φίλους του, κυρίως γυναίκες, και ότι εάν δεν το έκανε αυτό θα βρισκόταν μπλεγμένος σε φασαρίες που θα του στοίχιζαν ακριβά.

Ο εφιάλτης τράβηξε για πολύ καιρό με τον Μίτσελ να μην ξέρει πού να πάει να κρυφτεί!

Δύο χρόνια μετά τον αδυσώπητο εκβιασμό, ο Μίτσελ βρήκε τελικά το θάρρος να πει στους φίλους του τι πέρασε και τον συμβούλευσαν να πάει στην αστυνομία. Οι πραγματικοί αξιωματικοί μπορούσαν αμέσως να συμπεράνουν ότι τα μηνύματα που λάμβανε ήταν ψεύτικα και τελικά ανακάλυψαν την δεσποινίδα Λόρεν η οποία φυλακίστηκε για εννέα μήνες!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share