Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Απίστευτο κι όμως ελληνικό: Πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας ζητά παίκτες μέσω Facebook!

23 Αυγούστου 2017 21:25
Απίστευτο κι όμως ελληνικό: Πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας ζητά παίκτες μέσω Facebook!

Μία απίθανη ιδέα είχε ο πρόεδρος ομάδας της Θράκης, ο οποίος στην προσπάθειά του να στελεχώσει το ρόστερ του αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια από γνωστούς και φίλους στο facebook.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τους γιους της Πριγκίπισσας Diana! «Αντί να τη βοηθήσουν, τη φωτογράφιζαν ενώ πέθαινε»

Σύμφωνα με το thrakisports, ο πρόεδρος στέλνει μηνύματα σε φίλους και γνωστούς, ζητώντας βοήθεια στην αναζήτηση πιθανών νέων ταλέντων ή άλλων ερασιτεχνών παικτών, που επιθυμούν να στελεχώσουν την ομάδα του. Η αιτία μάλιστα που η ομάδα έμεινε χωρίς παίχτες ότι τους παλιούς ποδοσφαιριστές τους... έκλεψαν άλλες ομάδες, προσφέροντάς τους χρήματα.

Στα ατού για τους νέους παίχτες, όπως λέει ο ίδιος ο πρόεδρος, είναι οι καλές γηπεδικές εγκαταστάσεις με γυμναστήριο, σάουνα κ.λπ.

Κάποια από τα μηνύματα αυτά, ωστόσο, είναι δημόσια, όπως αυτό που εστάλη σε Θρακιώτη καθηγητή, με αποτέλεσμα όλοι οι διαδικτυακοί φίλοι τους να μπορούν να διαβάσουν τον σχετικό διάλογο και την αγωνιώδη προσπάθεια του προέδρου να βρει παίκτες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κρήτη: Ανατροπή στο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στους 2 φοιτητές - Τι μαρτυρούν τα νέα στοιχεία;Η συγκεκριμένη ομάδα είναι νεοφώτιστη στην Α' Κατηγορία Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Θράκης.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share