Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σάλος με τις γυμνές αεροσυνοδούς σε διαφημιστικό ποστ!

5 Αυγούστου 2017 16:37
Σάλος με τις γυμνές αεροσυνοδούς σε διαφημιστικό ποστ!

Πολλά σχόλια και αντιδράσεις προκάλεσε ένα νέο διαφημιστικό που κυκλοφόρησε τις τελευταίες μέρες, από μια εταιρία διοργάνωσης ταξιδιών.

Αν ο στόχος της διαφήμισης ήταν να προκαλέσει... χαμό στα social media, τότε η αποστολή επετεύχθη για τους δημιουργούς της διαφημιστικής εκστρατείας.

Αν και έχει διάρκεια μόλις ελάχιστα δευτερόλεπτα, το πρώτο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία για να προωθήσει την πλατφόρμα κράτησης πτήσεων του ταξιδιωτικού γραφείου εξαπλώθηκε σαν ιός στο Ίντερνετ. Μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει πάνω από 70.000 κοινοποιήσεις στο Facebook και οι προβολές του στο YouTube αυξάνονται με κάθε λεπτό που περνά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαγεία: Το παραδεισένιο νησί που είναι ο πιο υποτιμημένος προορισμός! (photos)

Δείτε την διαφήμιση στο Athensmagazine.gr:

Το βίντεο ξεκινά με ένα κοντινό πλάνο των αεροσυνοδών, που φαίνονται μόνο από το λαιμό και πάνω. Στη συνέχεια, το πλάνο μακραίνει και αποκαλύπτεται ότι είναι ολογuμνες, με το επίμαχο σημείο να καλύπτεται μόνο από ένα καπελάκι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπαραγμός για την 3χρονη Γεωργία! Πέθανε την ώρα που έτρωγε

Αρκετοί χρήστες, κυρίως από το Καζακστάν, πόσταραν άκρως επικριτικά σχόλια για το βίντεο, λέγοντας ότι «ξεφτιλίζει τις γυναίκες» και την χώρα, ότι είναι κακόγουστο και ότι επιπλέον αντανακλά την παρωχημένη αισθητική περασμένων δεκαετιών. Αρκετοί χρήστες μάλιστα το χαρακτήρισαν σeξιστικό, παρά το γεγονός ότι η εταιρεία έσπευσε την επόμενη μέρα να δημοσιεύσει την έκδοση του κλιπ για τις γυναίκες, με πρωταγωνιστές γuμνούς άνδρες αεροσυνοδούς.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share