Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Απίστευτο περιστατικό: Γυναίκα δολοφόνησε τον σύζυγό της και την πρόδωσε ο παπαγάλος! (Video)

20 Ιουλίου 2017 13:32
Απίστευτο περιστατικό: Γυναίκα δολοφόνησε τον σύζυγό της και την πρόδωσε ο παπαγάλος! (Video)

Μια γυναίκα κρίθηκε ένοχη για τον φόνο του συζύγου της, τον οποίο πυροβόλησε πέντε φορές, αφού την κατέδωσε ο παπαγάλος του ζευγαριού.

Η Γκλένα Ντιούραμ πυροβόλησε πέντε φορές τον σύζυγό της Μάρτιν ενώπιον του παπαγάλου τους το 2015. Στη συνέχεια έστρεψε το όπλο προς το μέρος της προσπαθώντας, ανεπιτυχώς, να αυτοκτονήσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παγκόσμιο σοκ: Διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο πασίγνωστος πολιτικός!

Μετά το συμβάν ο παπαγάλος επαναλάμβανε τη φράση «Μην πυροβολείς!» μιμούμενος τη φωνή του θύματος, σύμφωνα με την Γκλένα Ντιούραμ.

Ωστόσο η μαρτυρία του Μπαντ, ενός γκρι αφρικανικού παπαγάλου, δεν χρησιμοποιήθηκε στο δικαστήριο.

Οι ένορκοι αποφάσισαν ότι η 49χρονη Ντιούραμ είναι ένοχη για ανθρωποκτονία, έπειτα από μία ημέρα διαβουλεύσεων. Η ποινή της θα ανακοινωθεί τον επόμενο μήνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια και Survivor: Αυτοί οι παίκτες για γινόντουσαν ιδανικό ζευγάρι σύμφωνα με τα άστρα!

Η πρώην σύζυγος του Ντιούραμ, η Κριστίνα Κέλερ, που πλέον έχει στην κατοχή της τον Μπαντ, είχε δηλώσει κατά το παρελθόν ότι πιστεύει πως ο παπαγάλος επαναλαμβάνει μια συνομιλία από το βράδυ του φόνου.

Αρχικά ένας εισαγγελέας του Μίσιγκαν είχε σκεφτεί να χρησιμοποιήσει ως στοιχείο τη φράση του παπαγάλου, όμως αργότερα η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από το δικαστήριο. Εξάλλου, σύμφωνα με τον εισαγγελέα, είναι μάλλον απίθανο το πουλί να κληθεί να καταθέσει ως μάρτυρας στη διάρκεια της δίκης

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share