Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Άμα κάνεις διατροφή: Η πιο παχύσαρκη κοπέλα της Βρετανίας ξόδεψε 6.000 ευρώ σε κεμπάπ! (photos)

12 Ιουλίου 2017 09:32
Άμα κάνεις διατροφή: Η πιο παχύσαρκη κοπέλα της Βρετανίας ξόδεψε 6.000 ευρώ σε κεμπάπ! (photos)

Η 23χρονη Georgia Davis αποτελούσε την παχύτερη έφηβη της Μεγάλης Βρετανίας στα 19 της, καθώς είχε φτάσει να ζυγίζει 400 κιλά, λόγω των πολλών κεμπάπ που κατανάλωνε.

Ευτυχώς η ίδια, λίγο καιρό αργότερα ξεκίνησε εντατικές προσπάθειες για να χάσει βάρος και να βελτιώσει την υγεία της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor- πρόκληση: Δεν πάει ο νους σας πόσα χρήματα ζητούν οι παίκτες για να πάνε σε ένα μαγαζί και να πιουν ένα ποτό!

Η νεαρή κοπέλα είχε γίνει ιδιαιτέρως γνωστή στα μέσα, όταν χρειάστηκε να γκρεμιστεί τοίχος του σπιτιού της στο Αμπερντίν της Ουαλίας, προκειμένου αυτή να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Πρόσφατα, ένας διανομέας που της πήγαινε παραγγελίες για κεμπάπ, αποκάλυψε ότι η κοπέλα έπαιρνε τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα φαγητό από την επιχείρηση που εκείνος εργαζόταν, ενώ κατά μέσο όρο κατανάλωνε 8 κεμπάπ, τα οποία συνόδευε με δυο μπουκάλια αναψυκτικών του 1,5 λίτρου.

Όπως ο ίδιος είπε, η Davis είχε φτάσει στο σημείο να ξοδεύει περισσότερα από 6.000 ευρώ κάθε χρόνο στο αγαπημένο της γεύμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πιο "πρόστυχο" πάρκο στον κόσμο: Είναι γεμάτο... πέη και ερωτικά υπονοούμενα! (photos+video)

Πέραν όμως από την τεράστια χρηματική απώλεια, το χειρότερο ήταν η ζημιά που έκανε στον οργανισμό της και που ευτυχώς αποφάσισε να σταματήσει, μετά από την περιπέτεια που είχε.

Σήμερα, η ζωή της ευτυχώς έχει αλλάξει κατά πολύ και η ίδια δείχνει να μένει προσηλωμένη στο στόχο της.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share