Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η πιο ακριβή σοκολάτα στον κόσμο! Κοστίζει 3.600 ευρώ... το κιλό!

10 Ιουλίου 2017 15:42
Η πιο ακριβή σοκολάτα στον κόσμο! Κοστίζει 3.600 ευρώ... το κιλό!

Αν θέλετε πραγματικά να εντυπωσιάσετε κάποιον, δεν έχετε παρά να μπείτε στο Knipschildt Chocolatier και να αγοράσετε την ακριβότερη σοκολάτα τρούφας στον κόσμο.

Ονομάζεται La Madeline au Truffle και κατασκευάζεται από τον μετρ σοκολάτας Fritz Knipschildt, με καταγωγή από την Δανία, ο οποίος δημιουργεί τα αριστουργήματά του στις ΗΠΑ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - αποκάλυψη: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν θα λάβει τελικά 100.000 ευρώ ως έπαθλο! Ποιο είναι το πραγματικό ποσό; Όλη η αλήθεια!


«La Madeline au Truffe γίνεται κατά 70% από μαύρη σοκολάτα Valrhona, παχιά κρέμα, ζάχαρη, λάδι τρούφας και βανίλια, με το όλο σε πλούσια σος γκανάς», δηλώνει ο σοκολατοποιός.


Ο Fritz Knipschildt αναζητά μόνος του ένα σπάνιο είδος τρούφας από την γαλλική περιοχή Perigord και την αναβαθμίζει με γκανάς και σοκολάτα πρώτης ποιότητας Valrhona και σκόνη κακάο. Η θρυλική μπουκιά τυλίγεται προσεκτικά και τοποθετείται σε χρυσό κουτί, για δώρο, αρκεί να κάποιος κάποιος την παραγγελία του 15 ημέρες νωρίτερα.


Το ζαχαροπλαστείο του Fritz Knipschildt ονομάζεται Chocopologie, βρίσκεται στο Μπρούκλιν και όπως αναφέρει στο σάιτ του, η παράδοση της σοκολάτας με τρούφα γίνεται με την συνοδεία σωματοφύλακα, σε Rolls Royce.
Ο Fritz Knipschildt εγκατέλειψε την Δανία το 1996 και ίδρυσε την Knipschildt Chocolatier το 1999. Το 2005, άνοιξε και το μικρό αδελφάκι του, το Cafe Chocopologie.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H&M: Τα απίστευτα οικονομικά και σέξι εσώρουχα που θα βάλουν «φωτιά» στον σύντροφο σου!

Αν η σοκολάτα τρούφας είναι πολύ ακριβή, μπορεί κάποιος να απολαύσει άλλα αριστουργήματα σοκολάτας:



Πηγή: iefimerida.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share