Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Λονδίνο: Κοπέλα περπατά ημίγυμνη στους δρόμους και ζητά..."εξυπηρέτηση" από τους περαστικούς! (εικόνα)

6 Ιουλίου 2017 23:35
Λονδίνο: Κοπέλα περπατά ημίγυμνη στους δρόμους και ζητά...

Με τον υδράργυρο να έχει «κολλήσει» σε υψηλά επίπεδα στο Λονδίνο και την... τάση κάποιων Βρετανών να ξεφορτώνονται τα περιττά ρούχα όταν πιουν μερικά ποτηράκια παραπάνω, δεν είναι παράξενο που τις τελευταίες μέρες ο ενδυματολογικός κώδικας σε παμπ και άλλες επιχειρήσεις του Λονδίνου έχει γίνει αντικείμενο εντάσεων και διαπληκτισμών.

Μετά από την ανακοίνωση μιας γνωστής αλυσίδας παμπ (της φίρμας Wetherspoon) ότι από τώρα και στο εξής δεν πρόκειται να σερβίρει πλέον άτομα που δεν είναι «πλήρως ενδεδυμένα», η εφημερίδα Sun αποφάσισε να ερευνήσει ποιες άλλες επιχειρήσεις, από τον χώρο της εστίασης και όχι μόνο, αρνούνται να εξυπηρετήσουν πελάτες με... έξτρα ανάλαφρο ρουχισμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Η πρώην σύντροφος του Κωνσταντίνου Βασάλου, Μarierose τον "ξέσκισε" - «Με χρησιμοποίησε για να κερδίσει ψήφους από την Κύπρο!» (Video)

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, η 27χρονη καλλονή εξυπηρετήθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα στη συντριπτική πλειοψηφία των επιχειρήσεων και των οργανισμών που επισκέφθηκε.

Σε αυτά τα μέρη περιλαμβάνονται το φαστφουντάδικο McDonald’s (αν και τα αποδοκιμαστικά βλέμματα ήταν πολλά), η τράπεζα Barclays, το εστιατόριο Nando's (της ομώνυμης αλυσίδας) και πλήθος παμπ.

Η πανέμορφη κοπέλα μπόρεσε επίσης να στείλει ένα γράμμα στο ταχυδρομείο, να παίξει ένα στοίχημα στο William Hill, να πιει έναν καφέ στα Starbucks αλλά και να κυκλοφορήσει με το λεωφορείο χωρίς κανείς υπεύθυνος να της κάνει παρατήρηση ή έστω να της ζητήσει να... ρίξει κάτι επάνω της!

Το συμπέρασμα; Στο Λονδίνο μπορείς να κυκλοφορήσεις ελεύθερα ακόμα και με το μαγιό σου, απολαμβάνοντας το φαγητό σου και το ποτό σου ακόμα και σε οικογενειακά εστιατόρια, αφού η κοινωνία είναι αρκετά ανεκτική.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 6 διάσημοι Έλληνες που ανακάλυψαν την αλήθεια κάνοντας τεστ DNA! - Οι διαμάχες και τα... στιγμιαία λάθη! (Photo)

Αρκεί βέβαια να είσαι 27, γυναίκα και μοντέλο. Σε διαφορετική περίπτωση, δεν δεσμευόμαστε για τα αποτελέσματα...

πηγή: protothema.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share