Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ο "στοιχειωμένος" δρόμος που όλοι οι οδηγοί τρέμουν να διασχίσουν!

20 Ιουνίου 2017 09:18
Ο

Ακόμα και αν το να παρακάμψεις αυτόν το δρόμο, σημαίνει πολλά παραπάνω χιλιόμετρα και παραπάνω ταλαιπωρία, το σύνολο των οδηγών που πρέπει να περάσει από αυτό το σημείο, προτιμάει την παράκαμψη.

Πρόκειται για το Γουέικχερστ Πάρκγουεϊ στη Νέα Νότια Ουαλία, κοντά στο Σίδνεϊ, αλλά είναι αρκετά απομονωμένος και φορτωμένος με σκοτεινό παρελθόν. Σύμφωνα με τον τοπικό θρύλο, στον δρόμο αυτό, πριν από 50 χρόνια είχε πεθάνει μια Σκωτσέζα καλόγρια, ενώ μέσα στη δεκαετία του 1970, μια νεαρή γυναίκα είχε δολοφονηθεί και το πτώμα της είχε εγκαταλειφθεί σε ένα σημείο του δρόμου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικό τέλος: Βρέθηκε νεκρός ο αγνοούμενος ηθοποιός, Νίκος Σιαφκαλής!

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι οι φασματικές μορφές των δύο γυναικών κάνουν κατά καιρούς την εμφάνισή τους σε διάφορα σημεία του δρόμους και γίνονται αιτία τροχαίων ατυχημάτων κάποιες φορές και θανατηφόρων. Μάλιστα, σκηνοθέτιδα που επιχείρησε να γυρίσει ντοκιμαντέρ για το Γουέικχερστ Πάρκγουεϊ περιέγραψε την εμπειρία της ως «τρομακτική»!

Το αστυνομικό τμήμα της περιοχής δέχεται τουλάχιστον δέκα κλήσεις την εβδομάδα για τον συγκεκριμένο επαρχιακό δρόμο, με 2 καταγεγραμμένα περιστατικά οδηγών που κατέληξαν στο νοσοκομείο, από ισχυρό σοκ και απώλεια μνήμης.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share