Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έχουμε νικητή! Το καλοκαίρι είναι η κορυφαία εποχή του χρόνου για αυτούς τους 7 λόγους! Υπάρχει αντίρρηση;

2 Ιουνίου 2017 00:13
Έχουμε νικητή! Το καλοκαίρι είναι η κορυφαία εποχή του χρόνου για αυτούς τους 7 λόγους! Υπάρχει αντίρρηση;

Δεν πιστεύω να αμφισβητεί κανείς το γεγονός ότι το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου! Αν εξαιρέσεις τη ζέστη που ορισμένες μέρες γίνεται ανυπόφορη κι εκνευριστική, κατά τα άλλα δεν μπορώ να εντοπίσω κάποιο άλλο αρνητικό του καλοκαιριού. Φυσικά κάθε εποχή έχει τα θετικά και τα αρνητικά της, αλλά ειδικά το καλοκαίρι σε σύγκριση με τις άλλες 3 εποχές, λαμβάνει την πρώτη θέση στις καρδιές μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δέος: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραλαμβάνει τη σημαία με την οποία ήταν τυλιγμένο το φέρετρο του πατέρα του! (Photos)

#1 Για την ατελείωτη ηλιοφάνεια

Το ηλιόφως το καλοκαίρι διαρκεί και καίει περισσότερο από ποτέ. Οι ηλιαχτίδες φωτίζουν όχι απλά την ψυχή μας προσφέροντάς μας περισσότερη θετική και χαλαρή διάθεση, αλλά επίσης μας κάνουν να μαυρίζουμε και να αποκτάμε το απόλυτο καλοκαιρινό λουκ και καλομαυρισμένο σώμα.

#2 Για τα λαχταριστά παγωτά

Μη μου πεις βλακείες του τύπου «Εγώ δεν τρώω, κάνω δίαιτα, προσέχω» κλπ.Γιατί και ψεύδεσαι και τρως! Το παγωτό είναι ξεκάθαρα το σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού. Μπορεί να σε δροσίσει τις καυτές μέρες, να σου προσφέρει απόλαυση και χαρά και κάποια κιλάκια μακροπρόθεσμα, αλλά αυτό δεν μας αφορά!

#3 Για τις βουτιές στη θάλασσα

Κι όχι μόνο. Τα μπανάκια στο αλάτι, τα θαλάσσια σπορ, η άμμος που καίει και το αεράκι που σε δροσίζει τις όμορφες μέρες και νύχτες του καλοκαιριού είναι το κάτι άλλο. Οι περισσότεροι ξοδεύουν ολόκληρη τη μέρα τους στην παραλία με ατελείωτες βουτιές και ηλιοθεραπεία και καλά κάνουν. Το καλοκαίρι δεν έχει κανείς καμία ιδιαίτερη ασχολία εξάλλου.

#4 Για τα μεθυστικά κοκτέιλ

Ένα ακόμη βασικό χαρακτηριστικό του καλοκαιριού είναι τα υπέροχα κοκτέιλ που απολαμβάνουμε στα μπαράκια, στα beach bars αλλά και δίπλα στη θάλασσα με θέα τη Δύση του Ηλίου. Να ζήσουν τα μοχίτοζζζζ!

#5 Για τα λιγοστά ρούχα που φοράς

Απελευθέρωση αδέρφια! Τις περισσότερες ώρες της μέρας κυκλοφορείς μονάχα με το μαγιό σου, με όμορφα καφτάνια, με σορτσάκια και τοπάκια και φορέματα και νιώθεις πολύ ανάλαφρη κι ευτυχής. Άσε που το καλοκαίρι το πλύσιμο των ρούχων είναι σαφώς λιγότερο.

#6 Για τα ατέλειωτα πάρτι δίπλα στη θάλασσα

Δυνατή μουσική, λιγοστά ρούχα, χαλαρή διάθεση, σφηνάκια και ποτά στο χέρι, φλερτ, ιδρώτας... Αχχχχχ καλοκαιράκι!

#7 Διακοπές = Όχι δουλειά, όχι σχολή, όχι διάβασμα

Δεν ξέρω αν πρέπει να πω κάτι άλλο. Από μόνα τους αυτά αρκούν για να χαίρεται κανείς που καταφθάνει το καλοκαίρι. Δεν θα χρειαστεί να βάλεις ξυπνητήρι για τους επόμενους μήνες, δεν θα έχεις έγνοιες κι υποχρεώσεις και γενικότερα θα περνάς ζωή και κότα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share