Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Οι παίκτες του Survivor μπήκαν στην εφαρμογή ομοιότητας του Facebook και το αποτέλεσμα ήταν...ακραίο! (Photos)

19 Μαΐου 2017 17:24
Οι παίκτες του Survivor μπήκαν στην εφαρμογή ομοιότητας του Facebook και το αποτέλεσμα ήταν...ακραίο! (Photos)

Σχεδόν από τότε που δημιουργήθηκε το Facebook, κυκλοφορούν εφαρμογές που προκαλούν γέλιο και παρακινούν τους χρήστες να χαραμίσουν έστω και λίγα λεπτά από την περιήγηση τους για να ασχοληθούν μαζί τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε τον αγώνα και με ποιο σκορ! (Video)

Γνωρίζοντας λοιπόν, οι δημιουργοί αυτών των εφαρμογών πως όλοι οι χρήστες κρύβουμε ένα ψώνιο μέσα μας, έφτιαξαν apps που μπορείς να βάλεις μία φωτογραφία σου και να σου πει με ποιον διάσημο Έλληνα ή ξένο μοιάζεις. Έτσι, πλήθος χρηστών ξεκίνησε να χρησιμοποιεί αυτές τις εφαρμογές και να μοιράζεται τα αποτελέσματα τους μόνο με τους φίλους/ες τους σε προσωπικά μηνύματα.

Τον τελευταίο καιρό, ωστόσο, βλέπουμε πως η παρόμοια εφαρμογή της σελίδας catfly.com έχει πολύ μεγάλη απήχηση και τα αποτελέσματα είναι τόσο ενθαρρυντικά που μεγάλο ποσοστό των χρηστών τολμά να τα αναρτήσει ακόμα και δημόσια στο χρονολόγιο του. Ο ένας χρήστης λοιπόν έγιναν δύο και οι δύο, είκοσι και πάει λέγοντας!

Εμείς, ως φανατικοί τηλεθεατές του Survivor, μένουμε πιστοί στο έργο μας και βάζουμε τους παίκτες τόσο της ομάδας των Διασήμων όσο και αυτής των Μαχητών για να δούμε με ποιους μοιάζουν στην πραγματικότητα κι αν τελικά οι ομάδες θα μπορούσαν να είχαν διαμορφωθεί διαφορετικά:

Ο ήρεμος γίγαντας Κώστας Κοκκινάκης φαίνεται πως έχει τελικά περισσότερα κοινά με την αγαπημένη μας Μαίρη Συνατσάκη! Σίγουρα πάντως μοιάζουν στο μαλλί...


 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share