Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021

Μία πραγματικά απίστευτη ιστορία! Έψαχνε τους βιολογικούς της γονείς κι αυτό που ανακάλυψε συμβαίνει μόνο στις ταινίες (photo)

1 Μαΐου 2017 10:50
Μία πραγματικά απίστευτη ιστορία! Έψαχνε τους βιολογικούς της γονείς κι αυτό που ανακάλυψε συμβαίνει μόνο στις ταινίες (photo)

Μια απίστευτη ιστορία διηγήθηκε στους φίλους της στο Facebook η Georgia Bond από το Λίβερπουλ. Εκείνη και ο καλύτερός της φίλος γεννήθηκαν μετά από τεχνητή γονιμοποίηση. Πάντα έκαναν πλάκα μεταξύ τους ότι πρέπει να είχαν τον ίδιο δωρητή σπέρματος, μιας και ταίριαζαν τόσο πολύ. Και όπως αποδείχθηκε ισχύει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Πέφτουν κορμιά για την ασυλία! Ποιος θα την κερδίσει και τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο; (video)

Όλα ξεκίνησαν όταν έμαθαν ότι μπορούσαν να ενημερωθούν για τον δωρητή τους και για τυχόν αδέρφια από τον επίσημο φορέα (Human Fertilisation and Embryo Authority). Την αρχή έκανε ο φίλος της Jack Bowman, ο οποίος έμαθε ότι έχει μια αδερφή που γεννήθηκε το 1998. Μετά απευθύνθηκε και η Georgia και τελικά έμαθε ότι έχουν τον ίδιο δωρητή, άρα είναι ετεροθαλή αδέρφια.

Κάποιοι στο twitter βέβαια επεσήμαναν την ευτυχώς οι δυο τους είναι απλά φίλοι και δεν εξελίχθηκε κάτι ερωτικό μεταξύ τους. Όπως τους απάντησε η ίδια, κάτι τέτοιο δεν συνέβη γιατί ο Jack είναι γκέι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor αποκάλυψη: Ποιος κερδίζει την ασυλία! Ποιος θα "φαγωθεί". Γιατί το αγώνισμα είναι...

Ο φόβος ωστόσο κάτι τέτοιο να συμβεί σε κάποιον άλλον υπάρχει. Στη Βρετανία τα τελευταία 20 χρόνια έχουν συλληφθεί πάνω από 400 παιδιά με τη βοήθεια δωρητών σπέρματος ή ωαρίων.

Πηγή: Huffingostopost.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share