Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

52χρονη χόρευε σε ένα πάρτι όταν λιποθύμησε ξαφνικά. Μόλις οι γιατροί πρόσεξαν λίγο καλύτερα το παντελόνι της, πάγωσαν...!

24 Μαρτίου 2017 21:01
52χρονη χόρευε σε ένα πάρτι όταν λιποθύμησε ξαφνικά. Μόλις οι γιατροί πρόσεξαν λίγο καλύτερα το παντελόνι της, πάγωσαν...!

Όταν η Jane Rylance από την Βρετανία κλήθηκε στο πάρτι γενεθλίων μίας φίλης της, αποφάσισε να φορέσει το στενό μαύρο της τζιν. Αλλά η 52χρονη είχε πάρει λίγο βάρος και έτσι παρατήρησε πως ήταν πολύ πιο στενό από τις άλλες φορές. Ωστόσο, παρά την δυσφορία, επέλεξε να το φορέσει και αυτό θα ήταν ένα πολύ επικίνδυνο λάθος

Αργότερα το απόγευμα, ενώ χόρευε στο πάρτι, έχασε τις αισθήσεις της.

Παρόλο που συνήλθε λίγα λεπτά μετά, ήξερε πως ήταν ώρα να πάει σπίτι και να ξεκουραστεί. Όταν όμως ξύπνησε το επόμενο πρωί, σοκαρίστηκε που είδε πως τα πόδια της είχαν πρηστεί πάρα πολύ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H ληστεία της χρονιάς στα Γλυκά Νερά: Ληστές σε φούρνο εκτός από το ταμείο σηκώνουν κι ένα ταψί μπακλαβά (video)

Αμέσως πήγε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί έκαναν μίαγρήγορη διάγνωση: έπασχε από το σύνδρομο του διαμερίσματος, μία διαταραχή που προκαλείται από βλάβες στα νεύρα και τους μυς λόγω της πίεσης που ασκείται στους ιστούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λαμπερή μαθητική παρέλαση στο Σύνταγμα: Σημαιοφόρος κοριτσάκι από το Αφγανιστάν έκλεψε την παράσταση! (video)

Την είχε πιέσει τόσο πολύ το τζιν της που έπρεπε να ανοίξουν το πόδι της για να απελευθερωθεί η πίεση από τα νεύρα. Οι γιατροί της είπαν πως αν είχε έρθει μισή ώρα μετά θα έπρεπε να την ακρωτηριάσουν.

“Θα μπορούσα να είχα πεθάνει. Ήταν πολύ τρομακτικό.”

Η Jane έπρεπε να κάνει άλλες 3 επεμβάσεις για να μεταφέρει δέρμα από το μηρό προς το πόδι της. Είχε επιβιώσει, αλλά οι πληγές θα είναι εκεί για να της θυμίζουν πόσο κοντά είχε φτάσει στο να τα χάσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση - σοκ: Νεκρός στο σπίτι του βρέθηκε σπουδαίος ηθοποιός!

“Νιώθω ευγνώμον που είμαι ακόμα ζωντανή. Καμία μόδα δεν αξίζει τον εφιάλτη που έζησα. Δεν θα φορέσω ποτέ ξανά τόσο στενό τζιν. Μπορεί πραγματικά να σε σκοτώσει.”

Ελπίζουμε η ιστορία της να προειδοποιήσει και άλλους ανθρώπους έτσι ώστε να μην περάσουν όσα πέρασε.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share