Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απλές συμβουλές για να συνέλθετε από το hangover των ημερών!!

2 Ιανουαρίου 2012
Απλές συμβουλές για να συνέλθετε από το hangover των ημερών!!

Απόρησα αρχικά, αλλά γρήγορα κατάλαβα: Εσύ που έψαξες στο Google «syneltho hangover» (και τώρα βρίσκεσαι εδώ), δεν έχεις κουράγια να διαβάσεις και πολλά - πολλά. Γεμάτος μεταμέλεια για εκείνο το 1 τελευταίο σφηνάκι που έκανε τη ζημιά (πάντα αυτό είναι υπόλογο, ποτέ τα 2 μπουκάλια tequila που κατέβασες πριν), θες απλά μάθεις πως θα βγεις από την αφόρητη κόλαση στην οποία ξύπνησες. Τα κακά νέα: δεν γίνεται να συνέλθεις - τουλάχιστον όχι άμεσα. Υπάρχουν διάφορα αμφιλεγόμενα γιατροσόφια και αυτοσχέδια ροφήματα, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι θα πιάσει σε σένα. Τα καλά νέα: μπορείς να το καμουφλάρεις. Μπορείς να νιώσεις καλύτερα και να φαίνεσαι καλύτερα, αν αφιερώσεις λίγα λεπτά να περιποιηθείς τον εαυτό σου. Με τα τελευταία ζωντανά εγκεφαλικά κύτταρα που σου έχουν απομείνει, συγκεντρώσου και διάβασε τα παρακάτω βήματα.

Βήμα #1

Στοματικό διάλυμα Listerine Freshburst, Οδοντόβουρτσα Colgate, Οδοντόπαστα Marvis Classic Strong Mint.

Εκτός από το ζήτημα της αναπνοής σου (μια εσάνς άπλυτων δοντιών, ουίσκι κόκα-κόλα και κεμπάπ με απ' όλα) υπάρχει και το θέμα της μαλλιαρής γλώσσας μέσα στο στόμα - Σαχάρα. Σύρε τον εαυτό σου μέχρι το μπάνιο, βάλε με το ζόρι την οδοντόβουρτσα στο στόμα, πλύνε τα δόντια σου και μπουκώσου με ένα στοματικό διάλυμα. Η δύσκολη αρχή έγινε.

Βήμα #2

Joop Go Stimulating hair & body Shampoo, Molton Brown Cool Buchu mint shower gel, Apivita Men's Care hair and body Wash, Κορρές Κίτρο αφρόλουτρο.

Είναι μια γενναία απόφαση, αλλά πρέπει να την πάρεις. Μπες κάτω από το ντους, ρύθμισε το νερό σε ελαφρώς πιο κρύα από το κανονικό θερμοκρασία και χρησιμοποίησε ένα αφρόλουτρο που θα σε ξυπνήσει. Τώρα δεν είναι η ώρα να πειραματιστείς με το bubble bath φρέζια και βανίλια της γκόμενάς σου. Διάλεξε ένα προϊόν με διεγερτική μυρωδιά (μέντα, κίτρο, ευκάλυπτος είναι ιδανικά) και πάρε βαθιές αναπνοές. Τρίψου με το σφουγγάρι δυνατά, ώστε να βγάλεις την κρεπάλη από πάνω σου και να βοηθήσεις την κυκλοφορία του αίματος.

Βήμα #3

Shiseido Men Skin Empowering cream, Biotherm Homme High Recharge Non Stop Anti-Fatigue moisturizer, L'Oreal Hydra Energetic Turbo Booster moisturiser, Nivea For Men Q10 Revitalising Moisturiser.

Κοιτάξου στον καθρέφτη. Τι βλέπεις; Ένα άσχημο ρακούν. Πλύνε το πρόσωπό σου με ένα καθαριστικό προσώπου και ετοιμάσου για την κρέμα. Όχι μια οποιαδήποτε κρέμα. Οι εταιρίες καλλυντικών ξέρουν τα αίσχη που πας και κάνεις τα βράδια, και έχουν δημιουργήσει προϊόντα ακριβώς για αυτό το σκοπό, για να ξαναδώσουν ζωή στο δέρμα σου, να το ενυδατώσουν και να το αναζωογονήσουν. Διάλεξε ένα από αυτά.

Βήμα #4

Clinique Clinique Anti-fatigue Cooling Eye Gel, Eye Master Skin Minerals for Men, LOreal Hydra Energetic Ice Cool eye roll, Biotherm Homme High Recharge Cold Eye Serum, Yves Saint Laurent Touche Eclat Pour Homme.

Ξανακοιτάξου στον καθρέφτη. Τι βλέπεις; Ένα αναζωογονημένο ρακούν. Δεν θα σταματήσεις να μοιάζεις με ρακούν μέχρι να κάνεις κάτι για αυτά τα πρησμένα και με μαύρους κύκλους μάτια σου. Τα roll on που κυκλοφορούν στην αγορά είναι η επιστημονική εκδοχή του τρικ της πατάτας (ποιος κάθεται να κόψει πατάτες τέτοια ώρα, anyway;). Αμέσως μόλις η μεταλλική μπίλια και το κρύο τζελ ακουμπήσουν οι δέρμα σου, θα νιώσεις ανακούφιση. Αν, ωστόσο, οι κύκλοι δεν υποχωρούν, έχει έρθει η ώρα για κονσίλερ. Τι πάει να πει «οι άντρες δεν φοράνε κονσίλερ»; Οι άντρες ξέρουν και πότε να σταματήσουν το αλκοόλ ώστε να μη διαλυθούν τελείως, αλλά δεν φαίνεται να τα κατάφερες πολύ καλά. Βάλε το κονσίλερ και μη διαμαρτύρεσαι. Άλλωστε το προϊόν είναι σχεδιασμένο για άντρες.

Βήμα #5

Visine Tired Eye Relief, στείρο οφθαλμικό διάλυμα Tetracaine Hydrochloride Cooper.

Το ρακούν είναι πλέον παρελθόν, αλλά τώρα μοιάζεις ελαφρώς με κομπάρσος στο Walking Dead. Χρειάζεσαι οπωσδήποτε ένα κολλύριο, καθώς τα κόκκινα μάτια σου είναι αρκετά για να προδώσουν τις χθεσινοβραδινές πομπές σου. Ρίξε 1-2 σταγόνες στο κάθε μάτι. Κλείστα. Άνοιξε τα. Καλωσόρισες και πάλι κοντά μας, στον κόσμο των ζωντανών.

πηγή: Oneman.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share