Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Οι ζηλιάρηδες πιγκουίνοι που επιτέθηκαν σε τουρίστες!!

21 Δεκεμβρίου 2011
Οι ζηλιάρηδες πιγκουίνοι που επιτέθηκαν σε τουρίστες!!

Σίγουρα γνωρίζετε όλοι τα Angry Birds που έχουν κλέψει τη καρδιά πολλών και έχουν εθιστεί μαζί τους. Τώρα όμως ήρθε η ώρα να γνωρίσετε τα πραγματικά θυμωμένα πουλιά, τους πιγκουίνους του ζωολογικού κήπου στο Εδιμβούργο, των οποίων την οργή "γεύονται" καθημερινά οι επισκέπτες.

Στον εν λόγω ζωολογικό κήπο έχουν φτάσει δύο γιγαντιαία πάντα, τα οποία έχουν γίνει το κέντρο του ενδιαφέροντος με εκατοντάδες επισκέπτες να συνωστίζονται καθημερινά έξω από τα κλουβιά τους για να τα θαυμάσουν.

Αυτό έχει κάνει τους γείτονες πιγκουίνους να ζηλέψουν τη κινητικότητα που υπάρχει με αποτέλεσμα να πετούν μπάλες από...ακαθαρσίες στους επισκέπτες!

Μάλιστα όπως ανέφερε το BBC, οι πιγκουίνοι υποφέρουν από "μονόχρωμη ζήλια" και έτσι ξεσπούν στους ανυποψίαστους λάτρεις των πάντα.

'Ήμασταν στην ουρά για να δούμε τα πάντα όταν ένας άνδρας μπροστά μας φώναξε καθώς ξαφνιάστηκε όταν τον βομβάρδισε ένας πιγκουίνος με ακαθαρσίες", είπε ένας επισκέπτης.

"Ήταν πραγματικά αηδιαστικό", πρόσθεσε ο 41χρονος.

"Οι πιγκουίνοι είναι εξαιρετικά περίεργα πλάσματα και έχουν δείξει ενδιαφέρον με την άφιξη των πάντα", όπως σημειώνει ο Γκάρι Γουίλσον, διευθυντής του ζωολογικού κήπου, ελπίζοντας ότι δεν πάσχουν από κάτι.

Μάλιστα σημειώνει με χιούμορ πως παραδόξως έχουν καλό στόχο!

Αν και οι περισσότεροι επισκέπτες έχουν πάρει στη πλάκα την...βρωμερή επίθεση από τους πιγκουίνους ωστόσο η διεύθυνση σκοπεύει να τοποθετήσει προστατευτικά.

πηγή:news247.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share