Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Διάσημοι που τους... πέθανε το Internet!!(PHOTOS)

21 Δεκεμβρίου 2011
Διάσημοι που τους... πέθανε το Internet!!(PHOTOS)

Όσο πιο θανατηφόρα είναι μια είδηση τόσο πιο γρήγορα εξαπλώνεται στο internet και ειδικότερα στα social media, τα οποία πεθαίνουν και ανασταίνουν μέσα σε λίγες ώρες ονόματα που σίγουρα θα γίνουν trends σε δευτερόλεπτα. Το ζήτημα δεν είναι τι γράφεται, όμως, αλλά πόσο όσοι τα χρησιμοποιούν ξέρουν να διαβάζουν, αλλά και να χειρίζονται breaking news.

Το πρωί της 19ης Δεκεμβρίου ένας από τους πιο δημοφιλής Έλληνες συγγραφείς, ο Χρήστος Χωμενίδης, πρόλαβε να αυτοκτονήσει και να αναστηθεί. Αμέσως διαβάσαμε και αναπαράγαμε (όχι όλοι, αλλά πολλοί) τις πιθανές αιτίες του θανάτου του, αλλά ετοιμαστήκαμε και για την κηδεία, αφού δημοσιεύθηκε και η ημερομηνία της. Την ίδια μέρα μας άφησε χρόνους και ο Jon Bon Jon. Ο θάνατος του ήταν λιγότερα τραγικός, αλλά κράτησε το internet ζωντανό για πολλές ώρες.

Το θέμα δεν είναι τι διαβάζεις. Γιατί είναι δικαίωμα του καθενός να γράφει και να διαβάζει ό,τιδήποτε. Το θέμα είναι αν ως χρήστης μπορείς να διαχειριστείς όσα δεις γραμμένα, πριν αποφασίσεις να τα μοιραστείς με τους φίλου σου. Όσον αφορά στους δημοσιογράφους, η ευθύνη είναι μεγαλύτερη, καθώς έχουν περισσότερους "φίλους" από όλους.

Όλα αυτά μπορούμε να τα διαβάζουμε και να γελάμε. Και αυτό να κάνετε στη συνέχεια του κειμένου, όπου αναφέρονται τέτοια "λάθη" και "φάρσες". Την επόμενη φορά, όμως, που θα κάνετε post στο facebook μια είδηση ή που θα κάνετε retweet ένα νέο, αναλογιστείτε, όπως σωστά τόνισε ο Χρήστος Χωμενίδης, αν το άκουγε η κόρη του στο σχολείο, τι θα γινόταν;

Στις 19 Δεκεμβρίου ο rock star Jon Bon Jovi διέψευσε τις online φήμες ότι είναι νεκρός κάνοντας post μια φωτογραφία του στο facebook και στο twitter του γκρουπ στην οποία κρατούσε σημείωμα: Ο παράδεισος μοιάζει πολύ με το New Jersey", Δεκέμβριος 19, 6 το απόγευμα". Ένα website ισχυρίστηκε ότι ο τραγουδιστής υπέστη καρδιακό επεισόδιο σε ξενοδοχείο του New Jersey και αργότερα πέθανε στο νοσοκομείο. Πολύ γρήγορα η είδηση κυκλοφόρησε στο twitter.

O Hugh Hefner είναι (ξανά) νεκρός

Ο θάνατος του ιδρυτή του περιοδικού Playboy έκανε το γύρο του twitter στις 11 Ιουλίου μέχρι που ο ίδιος ο Hef έγραψε σε αυτό "Είμαι ακόμα ζωντανός και ακμαίος. Είμαι στο κρεβάτι δίπλα στην Shera Bechard, με ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο μου και διαβάζω τα tweets για τον θάνατό μου".

Την ίδια μέρα θύματα του νεκρού από θέματα Ιουλίου έπεσαν χιλιάδες internet users που έψαχναν εναγωνίως να πληροφορηθούν πώς πέθανε ο Charlie Sheen. Πάντως, αν πραγματικά πέθαινε θα είχε παρέα τον πρόσφατα αποθανόντα Hefner, αλλά και τον Wesley Snipes, που μας άφησε την ίδια μέρα, καθώς στην φυλακή που ήταν μπλέχτηκε σε έναν καβγά.

Ξέρετε πώς είναι οι καβγάδες στην φυλακή και δεν πρέπει να μπλέκεις. Ο άβγαλτος Snipes δυστυχώς δεν ήξερε, αλλά δεν ρώτησε κιόλας. Τον σκότωσαν στο ξύλο. Για μερικές ώρες ο Wesley έγινε trend στο twitter και ασχολήθηκαν όλοι όσοι δεν είχαν ασχοληθεί μαζί του όσο ήταν έξω. Περισσότεροι ακόμα κι από αυτούς που διάβαζαν για τις ταινίες του. Ίσως πιο πιστευτό θα ήταν να γραφτεί ότι τον ρούφηξαν βρυκόλακες...

Βούιξε η Αυστραλία με τον χαμό του Kevin Bacon

Η αστυνομία του Queensland, στην Αυστραλία κόντεψε να τρελαθεί από τα τηλεφωνήματα την ίδια εβδομάδα με τους προηγούμενους δύο θανάτους στις Ηνωμένες Πολιτείες, όταν φήμες ήθελαν τον ηθοποιό Kevin Bacon να σκοτώνεται σε αυτοκινητιστικό στα προάστια του Brisbane. Για να ησυχάσει εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε : Δεν έχουμε ιδέα πώς ξεκίνησε η φήμη, αλλά πολλοί συνάδελφοι δέχθηκαν άπειρα τηλεφωνήματα χθες το βράδι. Τσεκάραμε και ευτυχώς δεν βρέθηκε να έχει χτυπήσει ή πεθάνει ο Kevin Bacon κατά τη διάρκεια της νύχτας. Είναι μια χαρά και συνεχίζει τα γυρίσματα της ταινίας του". Οι αστυνομικοί δημοσιοποίησαν την ανακοίνωση και στο twitter, όπου με αρκετό χιούμορ συμπλήρωσαν ότι, παρά την φασαρία, πραγματικά ευχαριστήθηκαν όλες τις συνομιλίες με όλους (γιατί όλοι τηλεφώνησαν) δημοσιογράφους του πλανήτη.

Ο άτυχος snowboarder Denzel Washigton

Σύμφωνα με τον Global Associated News ο ηθοποιός Denzel Washigton πέθανε μετά από ένα ατύχημα που είχε με snowboard στις 14 Νοεμβρίου 2011. Η είδηση διαδόθηκε άμεσα στο facebook, το twitter και άλλα social media. Ο ηθοποιός σκοτώθηκε στο Zermatt της Αυστρίας, το οποίο αποτελεί την αγαπημένη τοποθεσία του ιστότοπου να σκοτώνει διάσημους...

Το άλλο με τον Sylvester Stallone το ξέρετε;

Ο Rocky τελικά δεν ήταν άφθαρτος. Ήταν ένας άνθρωπος με αδυναμίες. Η δική του, τον σκότωσε. Ο ηθοποιός λάτρευε τα Fashion Show. Από άγνωστες αιτίες πέθανε μετά από ένα τέτοιο. Στις 12 Νοεμβρίου 2011.

Άλλοι διάσημοι που συνάντησαν τον δημιουργό είναι οι Tom Hanks, Justin Bieber, Jim Carrey και Tom Cruise. Μάλιστα ο Tom Cruise και o Tom Hanks σκοτώθηκαν με τον ίδιο άθλιο τρόπο, πέφτοντας από βράχο στη Νέα Ζηλανδία.

Κάποιος έγραψε στο twitter ότι οι Hanks και Cruise παραβρέθηκαν στην ίδια τους την κηδεία και μάλιστα έβαλε και φωτογραφία (δες πάνω)...

Πηγή: cosmo

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share