Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023

Ελεύθερη σχέση: Αυτό σημαίνει πραγματικά σύμφωνα με τους ειδικούς

Τι λένε τα στατιστικά;

27 Μαΐου 2022 14:00
Ελεύθερη σχέση: Αυτό σημαίνει πραγματικά σύμφωνα με τους ειδικούς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι παγκοσμίως αποδεκτό ότι το ραντεβού μερικές φορές μπορεί να είναι χάλια. Είτε πρόκειται για περιστασιακά ραντεβού είτε για ραντεβού στα οποία ψάχνετε να βρείτε κάποιον που θέλει τα ίδια πράγματα με εσάς, μερικές φορές μπορεί να αισθάνεστε μεγάλη απογοήτευση. Μάλιστα, όταν πρόκειται για "περιστασιακά" ραντεβού, οι ειδικοί αποκάλυψαν ότι μπορεί να οδηγήσει σε πάρα πολλές παρεξηγήσεις.

Περιστασιακά ραντεβού ή αλλιώς ελεύθερη σχέση, συνήθως σημαίνει να κρατάς τα πράγματα αργά, χωρίς ταμπέλες και να βλέπεις περισσότερα από ένα άτομα τη φορά. Συχνά θεωρείται ως ένας απλός τρόπος για ραντεβού, επειδή τα πράγματα διατηρούνται χαλαρά χωρίς πίεση, χωρίς ζήλια - αλλά δυστυχώς, μερικές φορές δεν λειτουργεί έτσι.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε εδώ 3 συμβουλές για να νιώθεις άνετα και να τον εντυπωσιάσεις στο πρώτο ραντεβού.

Ελεύθερη σχέση: Αυτό σημαίνει πραγματικά σύμφωνα με τους ειδικούς

Σύμφωνα με την εφαρμογή γνωριμιών Happn, υπάρχει μεγάλη διαφορά στο τι πιστεύουν οι άνθρωποι με τη φράση "ψάχνω για κάτι περιστασιακό".

Βρήκαν ότι συνολικά, το 37% των χρηστών πιστεύει ότι η επιθυμία μιας περιστασιακής σχέσης σημαίνει ότι το άτομο θέλει να κάνει περιστασιακό σεξ, με περισσότερες από τις μισές γυναίκες στην εφαρμογή να συμφωνούν με αυτό.

Ενώ από την άλλη πλευρά, το 43% των ανδρών πιστεύει ότι περιστασιακά ραντεβού σημαίνει πως τα πράγματα πάνε αργά μέχρι να δουν πως θα κυλίσει η κατάσταση, σε σύγκριση με το μόλις 15% των γυναικών.

Πηγή: myimperfectlife.com

TAGS
 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share