Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024

50χρονη Κατερίνα: «Μου φέρεται άψογα η σχέση μου, αλλά...» (Video)

Αληθινή ιστορία

11 Νοεμβρίου 2020 17:58
50χρονη Κατερίνα: «Μου φέρεται άψογα η σχέση μου, αλλά...» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 50χρονης Κατερίνας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η 50χρονη Κατερίνα αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με την δύο χρόνων σχέση της. Ενώ όλα πάνε καλά και δεν υπάρχουν εντάσεις μεταξύ τους, στην Κατερίνα δεν βγάζει συναισθηματισμούς ο σύντροφός της. Για παράδειγμα, εκείνη του λέει συχνά ότι τον αγαπάει αλλά το μόνο που εισπράττει είναι σιωπή.

Δείτε την ιστορία στο Athensmagazine.gr:

Μαρίνα, 20 ετών: "Χώρισα με το αγόρι μου αλλά..."

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 20χρονης Μαρίνας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Μαρίνα είναι 20 χρονών και έκανε σχέση με ένα παιδί που πριν ήταν φίλος της. Αυτός είχε έναν φίλο που μίλαγε μαζί του και η Μαρίνα σαν φίλοι. Σταμάτησαν να μιλάνε με αυτόν ξαφνικά και δεν ήξερε η Μαρίνα γιατί. Η Μαρίνα χώρισε με τον φίλο της και έκανε κάτι με αυτόν. Η Μαρίνα όμως ξενέρωσε με αυτόν και σταμάτησε να του απαντάει και όταν πήγε στην πόλη που σπούδαζε αυτός δεν του είπε τίποτα. Από τότε πάγωσαν πολύ τα πράγματα και πλέον είναι σαν δύο ξένοι παρόλο που βλέπει αυτός τις αναρτήσεις της Μαρίνας. Η Μαρίνα τον θέλει αλλά δεν ξέρει τι να κάνει.

Δείτε την ιστορία στο Athensmagazine.gr:

Αλεξάνδρα, 23 ετών: "Δεν ξέρω αν πρέπει να κάνω σχέση με..."

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 23χρονης Αλεξάνδρας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Αλεξάνδρα χώρισε πριν από 8 μήνες διότι το αγόρι της ήταν πιεστικό. Το τελευταίο διάστημα την φλερτάρει ένα φίλος του πρώην της ο οποίος της αρέσει. Δεν είναι σίγουρη όμως αν πρέπει να προχωρήσει σε σχέση μαζί του.

Δείτε την ιστορία στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share