Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

29χρονη Χαρά: Ο φωτογράφος του γάμου μας μου ζήτησε να φορέσω το νυφικό και να κάνουμε έρωτα... Στη συνέχεια εγώ...

Αληθινή ιστορία

17 Οκτωβρίου 2020 17:54
29χρονη Χαρά: Ο φωτογράφος του γάμου μας μου ζήτησε να φορέσω το νυφικό και να κάνουμε έρωτα... Στη συνέχεια εγώ...
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σοκάρει η αληθινή ιστορία της 29χρονης Χαράς καθώς την ημέρα του γάμου της ο φωτογράφος της ζήτησε να φορέσει το νυφικό της και να κάνουν έρωτα με την ίδια στη συνέχεια να...

Επίσης, δείτε την αληθινή ιστορία της 29χρονης Γιάννας, η οποία είναι παντρεμένη εδώ και 3 χρόνια και μένουν με τον άντρα της σε ένα διαμέρισμα που τους παραχώρησε η πεθερά της, κρατώντας όμως η ίδια η πεθερά την επικαρπία. Η Γιάννα έμαθε ότι ο άντρας της την απάτησε και θέλει να τον χωρίσει.

Διαβάστε την ιστορία της:

Με λένε Χαρά και είμαι 29 χρονών και μαζί του συμπληρώνω τον επόμενο μήνα 4 χρόνια σχέσης. Το τρομερό λάθος μου άρχισε τον προηγούμενο Απρίλιο όταν έψαχνα φωτογράφο. Ο σύντροφος μου με εμπιστεύεται απόλυτα και το πρώτο ραντεβού με τον φωτογράφο το έκανα μόνη.

Η πρώτη εντύπωση από την δουλειά του ήταν πολύ καλή και τέσσερις μέρες αργότερα συμφωνήσαμε σε όλα μιας και βιαζόμουν να τελειώσω και το θέμα φωτογράφου λόγω πίεσης χρόνου δίνοντας του μάλιστα και προκαταβολή.

Ανακοινώνοντας το στην δουλειά ένας συνάδερφος μου είπε πως δεν ήταν πολύ καλός. Μου πρότεινε κάποιον άλλο, πολύ γνωστό φωτογράφο όπου στο πορτφόλιο του είχε φωτογραφίσεις από γάμους και βαφτίσεις αρκετών επώνυμων.

Δέχτηκα να κάνω ραντεβού και μ’ αυτόν. Η συνάντηση προγραμματίσθηκε σε μια καφετέρια της Λευκωσίας. Απέναντι μου είχα ένα νεαρό, λίγο πιο πάνω από τα τριάντα, που με κέρδισε με το χιούμορ του αλλά και με τις υπέροχες ιδέες του για το γάμο μου.

Είχα πιάσει τον εαυτό μου σε κάποια στιγμή να νιώθει ότι αντί σε επαγγελματική συνάντηση, να νιώθω ότι βρισκόμουν σε εpωτικό ραντεβού, καθώς ο φωτογράφος ένιωσα έντονα πως με φλέρταρε και εγώ ασυναίσθητα ανταποκρινόμουν.

Το βράδυ έπεισα το σύζυγο μου να χάσουμε την προκαταβολή που δώσαμε στον προηγούμενο φωτογράφο, εντυπωσιασμένη από τον καινούριο. Έτσι κι έγινε! Οπότε λίγες μέρες αργότερα δώσαμε και πάλι ραντεβού για να του δώσω την προκαταβολή.

Ντρέπομαι που το γράφω αλλά τον σκαφτόμουν συνέχεια και έκανα τα πάντα ώστε στο δεύτερο ραντεβού και πάλι να μην έρθει ο σύζυγος μου. Έτσι κι έγινε, πήγα μόνη στην συνάντηση και θυμάμαι πως συζητούσαμε περισσότερο από δύο ώρες περί ανέμων και υδάτων.

Μετά απ’ αυτή τη συνάντηση για δύο μήνες δεν είχαμε μιλήσει καθόλου μέχρι που πλησίασε η μέρα του γάμου όπου του ζήτησα να έρθει στην τελική πρόβα νυφικού μου στο σπίτι μου προκειμένου να με φωτογραφίσει με τη σχεδιάστρια και τις φίλες μου θέλοντας να θυμάμαι όλες τις στιγμές του γάμου μου.

Όχι μόνο ανταποκρίθηκε αμέσως αλλά μου είπε ότι δεν θα έχω έξτρα χρέωση. Η πρόβα τελείωσε και ο φωτογράφος θέλησε να μείνει ακόμα λίγο στο σπίτι μου για να μου δείξει από τον υπολογιστή του τις λήψεις. Το φλερτ μεταξύ μας ήταν κάτι παραπάνω από έντονο και μέσα σε μόνο μερικά λεπτά αρχίσαμε να φιλιόμαστε, δεν υπήρχε καμία λογική σ’ αυτό που έκανα αλλά το έκανα. Δεν αγχωνόμουν ότι θα ερχόταν ο σύζυγος μου γιατί βρισκόταν σε επαγγελματικό δείπνο στην Πάφο.

Ήταν τόσο τρελός ο φωτογράφος, εγώ ακόμα περισσότερο, που μου ζήτησε να φορέσω το νυφικό και να κάνουμε έρωτα… και εγώ δέχτηκα. Έφυγε και τα ξαναείπαμε την μέρα του γάμου. Παντρεύτηκα και άρχισα να νιώθω τύψεις για ότι συνέβη.

Αυτός εντωμεταξύ άρχισε να με πιέζει ότι ήθελε να με ξαναδεί. Εγώ μετανιωμένη και νιώθοντας σκουπίδι τον απέφευγα. Οι τύψεις με βάραιναν αλλά δεν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω. Όταν τρεις εβδομάδες αργότερα ότι όλο αυτό ήταν ένα τεράστιο λάθος, αυτός με απείλησε λέγοντας μου πως έτσι κάνουμε όλες και πως εάν δεν συνέχιζα την παράνομη σχέση μου μαζί του θα τα έλεγε όλα στον σύζυγο μου.

Δεν πιστεύω να φτάσει σε τέτοιο σημείο, αλλά απ’ εκείνη την ημέρα βλέπω εφιάλτες, έχει περίπου ένα μήνα που με απειλεί και μου λέει πως τελειώνει ο χρόνος μου. Έκανα ένα τρομερό λάθος και ότι κι αν μου συμβεί μου αξίζει.

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share