Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χριστίνα Ωνάση: Όταν η χρυσή κληρονόμος σκούπιζε τις μασχάλες της με τις πετσέτες του φαγητού και...!!!

18 Φεβρουαρίου 2014
Χριστίνα Ωνάση: Όταν η χρυσή κληρονόμος σκούπιζε τις μασχάλες της με τις πετσέτες του φαγητού και...!!!

Ο μύθος της οικογένειας Ωνάση, εξακολουθεί να απασχολεί και να γοητεύει. Ακόμη και οι μικρές λεπτομέρειες, όπως το τι έκανε μερικές φορές η κόρη του Αριστοτέλη, Χριστίνα, με τις λινές πανάκριβες πετσέτες φαγητού, κατά τη διάρκεια γευμάτων. Γράφει η Σίβυλλα στο Βήμα:

«Σκουπίζω τα χείλη με μια ιβουάρ, χειροποίητη πετσέτα με την υπογραφή Ralph Lauren. Χαμογελάω πονηρά. Μερικές μέρες πριν ο μεγιστάνας, κολομβιανής καταγωγής, μπαμπάς νεαρής πασίγνωστης jet setter μου αποκάλυψε ένα «μικρό μυστικό» για τη Χριστίνα Ωνάση.

Η χρυσή κληρονόμος στη διάρκεια γεύματος με «φόντο» την extravagant τραπεζαρία του πολυτελούς penthouse της οικογένειας στον αριθμό 88 της Anevue Foch (η κόρη της Αθηνά το πούλησε πριν από μερικά χρόνια)... σκούπιζε τον ιδρώτα της με τις πολύτιμες λινές πετσέτες. Και δεν μιλάμε για τον ιδρώτα του προσώπου της. Η Ωνάση «στέγνωνε» με την πετσέτα φαγητού τις ιδρωμένες μασχάλες της. Το ίδιο έκανε αργότερα στη διάρκεια γεύματος στον Σκορπιό.

Η κόρη του Ari the Greek συνήθιζε να διοργανώνει super glamorous parties στο Παρίσι, στη Νέα Υόρκη, στο Σέν Μόριτς. Σε κάποια από αυτά δεν εμφανιζόταν ποτέ. Οι καλεσμένοι διασκέδαζαν μέσα σε ποταμούς γαλλικής σαμπάνιας και τόνους από χαβιάρι.

H οικοδέσποινα έστελνε με τον μπάτλερ μήνυμα στους jet setters φίλους της για να... δικαιολογήσει την απουσία της. «Λατρεμένοι μου... Οι πολλές υποχρεώσεις μου με κράτησαν μακριά. Εσείς όμως απολαύστε το party!».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share