Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024

Συγκλονιστική η προφητεία του Αγίου Παϊσίου για την Ελλάδα: «Ο λαός θα τους πάρει με τις πέτρες, νύχτα θα φύγουν...»

Έρχεται το πλήρωμα του χρόνου...

24 Ιουνίου 2024 14:25
Συγκλονιστική η προφητεία του Αγίου Παϊσίου για την Ελλάδα: «Ο λαός θα τους πάρει με τις πέτρες, νύχτα θα φύγουν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα λόγια του Αγίου Παϊσίου χαράζονται με έναν μοναδικό τρόπο στη συνείδηση μας, γιατί είναι πολλές οι φορές που είδαμε τις προφητείες τους να επιβεβαιώνονται μπροστά στα ίδια μας τα μάτια.

Με την ευκαιρία, δείτε ακόμη μια προφητεία: «Ταρακούνημα» από την προφητεία του Αγίου Ιππολύτου: «Ξηρασία, ανεμοθύελλες και άκαρπη γη θα φέρει ο ερχομός του...»

Ο Άγιος Παΐσιος είχε προφητεύσει για τις μεγαλύτερες καταστροφές που έχουν βρει την χώρα μας. Έτσι και τώρα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο προέβλεψε ποια θα είναι η τωρινή πολιτική κατάσταση της Ελλάδος.

Η προφητεία του για τους «πολιτικάντηδες»

«Αδελφοί, μας εξαπατούν με τερατώδη ψέματα. Δεν πρόκειται με όσα αυστηρά μέτρα και αν λάβουν να ξεχρεώσουμε το χρέος μας αυτό. Γιατί δεν εξυπηρετεί τους σκοπούς τους η ύπαρξη μιας εύρωστης οικονομικά Ελλάδας. Τι κάνουν λοιπόν;

Ενώ βρισκόμαστε σε οικονομικό χάος και δεν μπορούμε ούτε τους τρέχοντες τόκους του χρέους να πληρώσουμε, δημιουργούν τεχνητές κρίσεις με τις γειτονικές μας χώρες, έτσι ώστε φοβούμενοι από τις απειλές τους να ξοδεύουμε τρισεκατομμύρια δραχμές για την αγορά πολεμικών αεροπλάνων, πλοίων κ.α.

Ακούμε έτσι συνεχώς για θερμά επεισόδια, αμφισβητήσεις των συνόρων μας, των νησιών μας… Με όλα αυτά μας αποπροσανατολίζουν, για να μπορέσουν με πολύ εύσχημο τρόπο και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί να μπουν στο σπίτι μας…

Να γνωρίζετε ότι θα ασκήσουν πιέσεις με πολλούς τρόπους, ιδιαίτερα στους πολιτικούς μας άρχοντες. Εμείς όμως ας μην βλέπουμε τους δικούς μας πολιτικούς, αλλά αυτούς που τους τα επιβάλλουν στο παρασκήνιο με τη βία, ύπουλα και εξαπατώντας τους».

«Με τις πέτρες θα πάρει τους πολιτικάντηδες ο λαός»

«Η παρούσα κατάσταση σύντομα θα ανατραπεί, είναι λίγα τα ψωμιά τους, οι υπεύθυνοι θα φύγουν νύχτα και θα δικαστούν από τον λαό!»…

Άγιος Παΐσιος

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share