Σάββατο, 25 Μαΐου 2024

Δυσοίωνη προφητεία για τον Βασιλιά Κάρολο: «Αυτός θα ανέβει στον θρόνο» - Δεν είναι ο Ουίλιαμ

Η δραματική πρόβλεψη για την βασιλεία στην Αγγλία

10 Απριλίου 2024 11:01
Δυσοίωνη προφητεία για τον Βασιλιά Κάρολο: «Αυτός θα ανέβει στον θρόνο» - Δεν είναι ο Ουίλιαμ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ανακοίνωση ότι ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο σόκαρε όλη τη Βρετανία, λίγα χρόνια μετά τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Ένα παλιότερο δημοσίευμα για τον Νοστράδαμο και την... προφητεία για το τέλος του βασιλιά Κάρολου, όσο και τον διάδοχό του, τον οποίο όμως «κανείς δεν περιμένει».

Όπως έγραφε τον Σεπτέμβριο του 2022 η mirror.co.uk, ο συγγραφέας Mario Reading στο βιβλίο που έγραψε υποστήριξε ότι, με βάση μια παλιά «προφητεία», ο Κάρολος θα βασιλέψει λίγο και θα αναγκαστεί να παραιτηθεί από τον θρόνο για δύο λόγους.

Δυσοίωνη προφητεία για τον Βασιλιά Κάρολο: «Αυτός θα ανέβει στον θρόνο» - Δεν είναι ο Ουίλιαμ

Πρώτον, η Κοινοπολιτεία θα φτάσει ένα βήμα πριν διαλυθεί, καθώς τα μόνα μέλη της θα είναι οι κτήσεις στα βρετανικά νησιά, ενώ στη συνέχεια θα του ασκηθούν πιέσεις λόγω ηλικίας. Έτσι, θα παραιτηθεί από τον θρόνο και θα ορίσει έναν απρόσμενο διάδοχο.

«Οι δυσαρέσκειες που έχει εναντίον του, καθώς έχει απέναντι ένα ορισμένο ποσοστό του βρετανικού πληθυσμού, μετά το διαζύγιό με την Νταϊάνα, θα αποβούν μοιραίες», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον ίδιο, λοιπόν, «ένας άνθρωπος θα τον αντικαταστήσει που δεν περίμενε ποτέ να γίνει βασιλιάς» και αυτός δεν είναι άλλος από τον γιο του Χάρι. «Αυτό σημαίνει ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο οποίος θα περίμενε να διαδεχθεί τον πατέρα του, δεν είναι πλέον στη φωτογραφία, σωστά;», προσθέτει στη συνέχεια.

Ο πρίγκιπας Χάρι, λοιπόν, θα γίνει βασιλιάς στη θέση του, αναφέρει ο Mario Reading, ο οποίος υποστηρίζει ότι δεν πρόκειται για δική του πρόβλεψη, αλλά για «προφητεία» του Νοστράδαμου.

Παραιτείται οριστικά ο Βασιλιάς Κάρολος: Η είδηση που έμαθε για Κέιτ Μίντλετον και Πρίγκιπα Ουίλιαμ τον αναγκάζει να αφήσει την κορώνα του

Η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας περνά την πιο σκληρή της δοκιμασία τους τελευταίους μήνες, μετά τη διάγνωση, τόσο του Βασιλιά Καρόλου όσο και της Κέιτ Μίντλετον με καρκίνο, με τους δύο να βρίσκουν τη συμπαράσταση σε παγκόσμια εμβέλεια από πλήθος κόσμου, που θέλει να τους δει να περνούν επιτυχημένα την περιπέτειά τους.

Το να τα καταφέρουν και να δώσουν τη μάχη τους με αυταπάρνηση, άλλωστε, θα αποτελέσει σύμβολο δύναμης έναντι της ασθένειας, η οποία πλέον δεν είναι δεδομένο, ότι τερματίζει τις ζωές μας. Αν οι δυο τους πετύχουν, δε, στις θεραπείες τους και την ξεπεράσουν, το μήνυμα θα γίνει ακόμη πιο ισχυρό, δίνοντας θάρρος σε όσους επίσης περνούν από την ίδια ή παρόμοια κατάσταση και αναζητούν να βρουν τη δύναμη.

Την ίδια στιγμή, πάντως, σε σοβαρό ζήτημα έχει αναχθεί το τι θα συμβεί στο βρετανικό θρόνο, μετά την επιβολή της συγκεκριμένης συνθήκης. Ήταν σίγουρο, ότι η Πριγκίπισσα Κατερίνα της Ουαλίας, όπως αναφέρεται πια η Κέιτ Μίντλετον, θα γινόταν ακόμη πιο δημοφιλής, όμως τα δεδομένα πια είναι τέτοια, που ίσως θα έπρεπε σύντομα να βάλουν τον Κάρολο σε σκέψεις ως προς τη διαδοχή του στέμματος.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share