Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Κι όμως κυκλοφορεί ακόμη, το παίρνεις με 40 ευρώ: Αυτό είναι το άρωμα που φορούσε η Αλίκη μέχρι να πεθάνει

Αυτό είναι το άρωμα της Αλίκης και μπορείς να το αγοράσεις

25 Μαρτίου 2024 20:22
Κι όμως κυκλοφορεί ακόμη, το παίρνεις με 40 ευρώ: Αυτό είναι το άρωμα που φορούσε η Αλίκη μέχρι να πεθάνει
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ήρθε στο φως η πληροφορία! Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, είχε ένα συγκεκριμένο αγαπημένο άρωμα. Η γνωστή σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, η οποία μπορεί να έχει κοιμηθεί εδώ και 28 χρόνια, παραμένει πηγή έμπνευσης για πολλές γυναίκες.

Το άρωμα που επέλεγε να φορά, απίστευτο αλλά κυκλοφορεί ακόμη!

Την αποκάλυψη έκανε ο Μάκης Δελαπόρτας όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Πρωίαν σε Είδον» και αποκάλυψε: «Έχω ένα συγκεκριμένο άρωμα που φοράω. Το φοράω περίπου 20 χρόνια. Η Αλίκη ήταν μια γυναίκα που μοσχοβολούσε. Όχι μόνο όταν περνούσε από δίπλα αλλά και στο σπίτι, στο καμαρίνι»!

Και στη συνέχεια: «Φορούσε το ίδιο άρωμα αλλά το λέει στην ταινία “Χτυποκάρδια στο θρανίο“. Εκεί που της λέει ο Γιώργος Κωνσταντίνου “τι ωραία που μυρίζετε”, εκείνη του απαντά: “Ναι, είναι το τάδε”. Ας μην πω τώρα τη μάρκα για να μην κάνω διαφήμιση.Αυτό το φορούσε μέχρι το τέλος. Όταν “έφυγε”, πήγα και αγόρασα ένα μπουκάλι και το έχω ακόμα, για να θυμάμαι τη μυρωδιά της. Ήταν ταυτισμένη η μυρωδιά μαζί της».

«Όταν μιλούσε, μοσχομύριζε το στόμα της. Μου έλεγε ότι το άρωμα πρέπει να το βάζουμε όχι μόνο πίσω από τα αυτιά αλλά στη μύτη και τα ρουθούνια. Και όταν μιλούσε, μύριζε η αναπνοή της άρωμα. Πολλές φορές το κάνω και εγώ αυτό»!

Ποιο ήταν το αγαπημένο άρωμα που επέλεγε η Αλίκη Βουγιουκλάκη, είναι του οίκου Dior, το Miss Dior. Περιέχει πολλά μυρωδάτα συστατικά όπως περγαμόντο, τριαντάφυλλο και βανίλια.

Η τιμή του κυμένεται:

  • τα 20ml στα 38 ευρώ
  • τα 30ml στα 88,97 ευρώ
  • τα 50ml στα 128,04 ευρώ
  • τα 100ml στα 173,61 ευρώ
  • τα 150ml στα 220,26 ευρώ

Αλίκη Βουγιουκλάκη, αποκάλυψη 53 χρόνια μετά: Διέρρευσε για την Υπολοχαγό Νατάσσα αυτό που δεν περίμενε κανείς

Ο Μάκης Δελαπόρτας σε συνέντευξή του στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού “Καλύτερα δεν γίνεται”, αποκάλυψε κάποιες άγνωστες ιστορίες για την ταινία «Υπολοχαγός Νατάσσα».

Η αποκάλυψη του Μάκη Δελαπόρτα για τον αρχικό τίτλο της ταινίας “Υπολοχαγός Νατάσσα”
Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός «η πιο εμπορική ταινία όλης εκείνης της χρυσής περιόδου του ελληνικού κινηματογράφου, είναι αναμφίβολα η «Υπολοχαγός Νατάσσα». Εδώ πρέπει να πούμε πως ο αρχικός τίτλος της ταινίας ήταν «Υπολοχαγός Ναυσικά». Η Αλίκη μόλις άκουσε το «Ναυσικά» της πήγε κατευθείαν το μυαλό της στο «Ναυσικαααά», στα «Χτυποκάρδια στο θρανίο». Δεν ήθελε ο κόσμος να συνδέσει το «Ναυσικά» το κωμικό με τον Παπαγιανόπουλο, οπότε της άρεσε το όνομα «Νατάσσα». Ο Φώσκολος το κατάλαβε στο πρώτο ραντεβού που κάνανε και της είπε “Αλίκη μου εντάξει θα σου κάνω αυτό το χατίρι, αλλά άλλο χατίρι δεν θα σου κάνω”».

Κι όμως κυκλοφορεί ακόμη, το παίρνεις με 40 ευρώ: Αυτό είναι το άρωμα που φορούσε η Αλίκη μέχρι να πεθάνει

Ο Μάκης Δελαπόρτας για τη σκηνή του βασανιστηρίου της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Και συμπλήρωσε ο Μάκης Δελαπόρτας «υπήρχε μία σκηνή στα βασανιστήρια και μάλιστα σε εκείνη τη σκηνή της είχε πει εκείνη την ημέρα “Αλίκη μου θα έρθεις στο γύρισμα με ένα πάρα πολύ απλό φόρεμα”. Πραγματικά, η Αλίκη πήγε με ένα πάρα πολύ απλό φόρεμα, η διαφορά όμως ήταν ότι το φόρεμα ήταν μεταξωτό. Ο Φώσκολος δεν είπε τίποτα για το φόρεμα, είπε να της δέσουν τα χέρια και ξαφνικά πήρε λάσπες κάτω από τους πάγκους που ήταν στο πάτωμα και άρχισε να την λερώνει. Λέει η Αλίκη “Νίκο μου τι κάνεις εκεί, γιατί με λερώνεις;”. “Ξέρω εγώ Αλίκη μου, μη μιλάς” της είπε και πήρε και ένα ψαλίδι και της ψαλίδισε όλο το φόρεμα για να φανεί ότι ήταν ταλαιπωρημένη. Η Αλίκη άρχισε να κλαίει, να φωνάζει, τότε είπε ο Φώσκολος “Λοιπόν, πάμε γύρισμα τώρα που είναι πραγματικά φορτισμένη”»

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share