Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Σοκαριστικό: «Ισοπεδωτική» προφητεία Αγίου Παϊσίου για τον Μητσοτάκη - «Με εκείνον πρωθυπουργό, θα...»

«Η Ελλάδα δε θα...»

29 Φεβρουαρίου 2024 16:28
Σοκαριστικό: «Ισοπεδωτική» προφητεία Αγίου Παϊσίου για τον Μητσοτάκη - «Με εκείνον πρωθυπουργό, θα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Παγωμάρα» προκαλούν οι προφητικές δηλώσεις του Αγίου Παϊσίου για το τι θα συνέβαινε στην Ελλάδα σε περίπτωση που γινόταν πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Άγιος Παΐσιος είχε απαντήσει σε αυτούς που τον ρωτούσαν ότι θα γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας ένας γουρλομάτης με 72 τικ ταυτόχρονα και είχε προβλέψει τα όσα θα έρχονταν.

Σύμφωνα με τον Άγιο Παΐσιο, η Ελλάδα δε θα πάρει την Κωνσταντινούπολη όσο θα είναι πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Προφητεία Αγίου Παϊσίου για τον Μητσοτάκη

Επίσης, ο Άγιος είχε προβλέψει πως στην πρωθυπουργία του Μητσοτάκη η Ελλάδα θα χτυπηθεί από ακραία καιρικά φαινόμενα, ενώ θα πέσει και ακρίδα.

Όπως είπε ο Άγιος Παΐσιος, αν οι Έλληνες έκαναν πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη, θα προκαλούσαν την οργή του Θεού αλλά και των στοιχείων της Φύσης.

Σε μια σπάνια στιγμή εκφραστικής ελευθεριότητας, ο Άγιος Παΐσιος είχε πει “με τον Μητσοτάκη πρωθυπουργό, θα σας πάει πίπα-κώλο”.

Διαβάστε επίσης: «Σεισμός» από τον Άγιο Παΐσιο: «Αν εφαρμόσεις αυτά, τότε θα έλθει η Χάρις του Χριστού»

Μάλιστα, ο Άγιος Παΐσιος είχε επικαλεστεί και τον Άγιο Πατροκοσμά τον Αιτωλό που είχε πει “Όταν ο Κόκκινος Ποταμός είναι πλημμυρισμένος, πάρε το λασπωμένο μονοπάτι”, οπότε καταλαβαίνουμε πως εννοούσε ότι η Ελλάδα με τον Μητσοτάκη θα πνιγεί στα σκατά.

Πάντως, δεν πρέπει να απογοητευόμαστε, αφού ο Άγιος Παΐσιος είπε ότι κάποια στιγμή οι Έλληνες -πριν εξαφανιστούν όλοι- θα θυσιάσουν τον Μητσοτάκη και θα τον κάνουν σουβλάκι για να εξευμενίσουν τον Θεό.
Αμέσως μετά, σύμφωνα με τον Άγιο Παΐσιο, θα εμφανιστεί ένα όμορφο παλικάρι χωρίς γραβάτα και θα οδηγήσει τους Έλληνες στην κατάληψη της Κωνσταντινούπολης και της Βόρειας Μακεδονίας.

Εντάξει, εγώ δεν είμαι άνθρωπος της Εκκλησίας που έφτιαξε τον γάμο -είμαι άνθρωπος του Θεού που έφτιαξε το σeξ- αλλά, για να το λέει ο Άγιος Παΐσιος, έτσι θα είναι.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share