Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Δεν ήταν μόνο η Αλίκη Βουγιουκλάκη: Αυτή είναι η γυναίκα με την οποία είχε παράλληλο δεσμό ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ

Το γνωρίζατε;

2 Ιανουαρίου 2024 10:43
Δεν ήταν μόνο η Αλίκη Βουγιουκλάκη: Αυτή είναι η γυναίκα με την οποία είχε παράλληλο δεσμό ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Με ποια ηθοποιό τα είχε παράλληλα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ; To Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε τη γυναίκα αυτή, όπως έκανε και με τον κρυφό γάμο της εθνικής μας σταρ.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ έγραψαν τη δική τους ιστορία στον ελληνικό κινηματογράφο. Η σχέση τους και ο γάμος τους άφησε εποχή αν και πέρασε από χίλια κύματα. Κατά καιρούς αρκετές αποκαλύψεις έχουν γίνει για άγνωστες πτυχές της κοινής ζωής των αείμνηστων ηθοποιών.

Η δημοσιογράφος Ροζίτα Σώκου είχε μιλήσει σε συνέντευξή της για τους δύο ηθοποιούς. Όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ διατηρούσε δεσμό με την ηθοποιό Δέσπω Διαμαντίδου. Σύμφωνα με όσα είπε, δεν ήταν κάτι μυστικό και εξήρε την ψυχραιμία της ηθοποιού όταν έμαθε για την σχέση του Παπαμιχαήλ με την Βουγιουκλάκη.

Δεν ήταν μόνο η Αλίκη Βουγιουκλάκη: Αυτή είναι η γυναίκα με την οποία είχε παράλληλο δεσμό ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ

"Τα είχε επίσημα, δεν ήταν μυστικό, το ξέραμε όλοι. Εγώ πήγαινα συχνά στη Δέσπω και δίπλα είχε ένα διαμερισματάκι μικρό ο Δημήτρης, το οποίο ήταν δικό του. Αφού είχε τελειώσει το φαγητό του με τη Δέσπω, μετά από παράσταση, κατά τις 4 το πρωί τον είδε κάποιος με την Αλίκη.

Έτσι το μάθαμε. Η Δέσπω έμαθε για τον δεσμό του Δημήτρη και της Αλίκης από τις εφημερίδες. Δεν την πείραξε, δεν κάθισε να κλάψει. Αυτό ήταν το σπουδαίο, η ψυχραιμία της" αποκάλυψε η Ροζίτα Σώκου.

Στη συνέχεια μίλησε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: "Την Αλίκη την έφαγε η μανία να έχει ευτυχισμένο τον κόσμο! Ο κόσμος την ήθελε πάντα με το λουλούδι στα μαλλιά. Όταν έπαιξε τη "Φιλουμένα Μαρτουράνο" ήταν η καλύτερη "Φιλουμένα" που έχω δει στη ζωή μου. Αλλά βγήκε μελαχρινή και 50άρα και το έργο έπεσε αμέσως. Ο κόσμος δεν την άφησε να αγιάσει".

Αδιανόητο: Τι χρήματα έπαιρνε η Αλίκη Βουγιουκλάκη για κάθε της ταινία;

Πόσα χρήματα έπαιρνε η Αλίκη Βουγιουκλάκη από κάθε της ταινία; Η αποκάλυψη θα σας αφήσει με το στόμα ανοικτό...

Συγκεκριμένα, μέσα από ένα αφιέρωμα που είχε γίνει, έγιναν γνωστά τα χρήματα που έπαιρναν μεγάλοι Έλληνες ηθοποιοί. Ανάμεσά τους ήταν και η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Ζωή Λάσκαρη πληρωνόταν από τη Φίνος Φιλμ με μηνιάτικο. Συνολικά, τον χρόνο αμειβόταν με 260.000 δραχμές. Αμοιβή μικρότερη από της Αλίκης Βουγιουκλάκη που πληρωνόταν 500.000 δραχμές την ταινία και από του Κώστα Βουτσά, που αμειβόταν με 300.000 δραχμές ανά ταινία.

Αντιθέτως, κέρδιζε περισσότερα από την Χρονοπούλου και την Καραγιάννη που έπαιρναν 80.000 δραχμές ανά ταινία", αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα! Μιας και αναφερθήκαμε στη Βουγιουκλάκη, διαβάστε εδώ μια σπαρακτική μαρτυρία που έγινε μετά το θάνατό της.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share