Κυριακή, 26 Μαΐου 2024

Μαθεύτηκε 27 χρόνια μετά για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το κρυφό περιστατικό με τον Γιώργο Πανόπουλο όταν μια νύχτα τού ζήτησε να την πάει σπίτι της (Video)

«Μας υποδέχεται με μία robe de chambre σομόν. Μας παίρνει και μας πηγαίνει στην κουζίνα...»

31 Δεκεμβρίου 2023 12:28
Μαθεύτηκε 27 χρόνια μετά για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το κρυφό περιστατικό με τον Γιώργο Πανόπουλο όταν μια νύχτα τού ζήτησε να την πάει σπίτι της (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μαθεύτηκε 27 χρόνια μετά για την Αλίκη Βουγιουκλάκη με τον Γιώργο Πανόπουλο να αποκαλύπτει ένα κρυφό περιστατικό όταν μια νύχτα τού ζήτησε να την πάει σπίτι της. Παράλληλα, διαβάστε εδώ την αποκάλυψη που έκανε ο Νίκος Γαλάνος για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Ο γνωστός αστρολόγος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και περιέγραψε μία επίσκεψη που είχε κάνει στο σπίτι της αείμνηστης ηθοποιού, όταν η ίδια τον είχε υποδεχτεί με μία ρόμπα και επέμεινε να τον ταΐσει φακές και αυγά, ενώ σημείωσε ότι την αγάπησε πολύ.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Πανόπουλου για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Ήταν μια εποχή που γράφαμε εναντίον της Αλίκης. Ντρέπομαι για αυτά που γράφαμε, ήταν από αντίδραση για να ρίξουμε τον μύθο, ότι ερχόμασταν να κάνουμε την ανατροπή. Κάποια στιγμή παίρνει η Μαλβίνα τον Κωστόπουλο και του λέει “Έχει μεγαλώσει τη μάνα σου, έχει μεγαλώσει εσένα, μεγαλώνει τα παιδιά σου, αφήστε τη γυναίκα λίγο”. Ξαφνικά γίνεται μια στροφή και γινόμαστε “Αλικηκοί”», είπε αρχικά ο Γιώργος Πανόπουλος.

«Πάμε στο σπίτι της και μας υποδέχεται με μία robe de chambre σομόν, αμακιγιάριστη. Και μας παίρνει και μας πηγαίνει στην κουζίνα, σώνει και ντε, να μας βγάλει φακές και να μας τηγανίσει αυγά. Είχαμε σοκαριστεί που ξαφνικά βρεθήκαμε στην κουζίνα να τρώμε φακές» συνέχισε ο ίδιος, αναφερόμενος και σε άλλες συναντήσεις του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Τρεις-τέσσερις μήνες πριν πεθάνει συναντιόμαστε για μια δουλειά, ήταν λίγο καταβεβλημένη. Μόλις τελειώσαμε, μου ζήτησε να την πετάξω κάπου με το αυτοκίνητο. Βγαίνουμε στην Ηρώδου Αττικού και ξαφνικά συνειδητοποιώ ότι πηγαίναμε ανάποδα. Και μου λέει η Αλίκη “δεν πειράζει, εγώ είμαι εδώ σε αυτό”. Και έρχεται κατευθείαν αστυνομία, και τους λέει “βρε αγόρι μου, πήγαινε μπροστά να σταματήσεις την κυκλοφορία για να περάσουμε πέντε λεπτάκια”. Εκείνος πήγε αμέσως και την πήγα στο σπίτι της. Την αγάπησα πολύ», πρόσθεσε ο Γιώργος Πανόπουλος.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share