Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024

Όταν ο Βασίλης Καρράς μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες - Κατάφερε να γεμίσει στάδιο στη Βουλγαρία (video)

Όχι απλά μια μεγάλη λαϊκή φωνή, αλλά ένας παγκοσμίως αναγνωρίσιμος τροβαδούρος!

25 Δεκεμβρίου 2023 15:23
Όταν ο Βασίλης Καρράς μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες - Κατάφερε να γεμίσει στάδιο στη Βουλγαρία (video)
Από Κυριάκος Μελλίδης

Ήταν το 2017 όταν ο Βασίλης Καρράς κατάφερε να μπει στο βιβλίο Γκίνες, μετά τη μεγάλη επιτυχία της συναυλίας του στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Ο λαϊκός τραγουδιστής έχει καταφέρει να κερδίσει μια θέση στο βιβλίο Γκίνες, όταν σε συναυλία του στη Βουλγαρία κατάφερε να γεμίσει το στάδιο Arena στη Σόφια! Μέσα στο στάδιο βρέθηκαν 17.000 άτομα ενώ 5.000 απ' έξω καθώς δεν βρήκαν εισιτήριο. Ο Βασίλης Καρράς έγινε ο πρώτος Ευρωπαίος που κατάφερε κάτι τέτοιο.

Ο Βασίλης Καρράς ήταν παντρεμένος με τη Χριστίνα και μαζί έχουν αποκτήσει μια κόρη την Ειρήνη. Μάλιστα, το γνωστό τραγούδι «Όταν τα χρόνια σου περάσουν» το είχε αφιερώσει στην αγαπημένη του σύζυγο.

Ο τραγουδιστής πίστευε πολύ στο Θεό, του άρεσε να ζωγραφίζει, ενώ είχε μεγάλη αδυναμία στον τόπο καταγωγής του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας και μάλιστα καμάρωνε για το«Karra’s Farm», τη φάρμα που είχε φτιάξει εκεί δηλώνοντας αγρότης. Toν περασμένο Ιούνιο κυκλοφόρησε το τελευταίο του τραγούδι «Για πάρτη της».

Το τελευταίο μήνυμα του Βασίλη Καρρά: «Μα τι αγάπη είναι αυτή; Ευχαριστώ τον ελληνικό λαό»

«Μα τι αγάπη είναι αυτή; Ευχαριστώ τον ελληνικό λαό» είχε αναφέρει στο τελευταίο του μήνυμα ο Βασίλης Καρράς, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 χρονών. Την ίδια ώρα, συγκινεί το αντίο της Πέγκυς Ζήνα.

Τον Οκτώβριο, ο αγαπημένος τραγουδιστής, εν μέσω δεκάδων δημοσιευμάτων που ανέφεραν πως επιδεινώθηκε ραγδαία η υγεία του, είχε κάνει τηλεφωνική παρέμβαση στο Fame Story, ανατριχιάζοντας τους πάντες με τα λόγια του.

«Καλησπέρα σε όλο το ακροατήριο. Καλησπέρα στους φίλους μου εκεί, στο πάνελ, παντού. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, Νικόλα, για την φιλοξενία αυτή τη μικρούλα αλλά θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλο τον ελληνικό λαό και όλο το σινάφι μου για το ενδιαφέρον και την αγάπη τους. Τίποτα παραπάνω», είπε αρχικά ο Βασίλης Καρράς, απευθυνόμενος στον παρουσιαστή Νίκο Κοκλώνη και τους τηλεθαετές.

«Τι αγάπη είναι αυτή Θεέ μου! Τι αγάπη είναι αυτή Θεέ μου! Τι ομορφιά», ανέφερε στη συνέχεια εμφανώς συγκινημένος. «Σας ευχαριστώ πάρα, πάρα πολύ. Ο Θεός να μας δίνει δύναμη, να είμαστε γεροί και να βλεπόμαστε», πρόσθεσε.

Ο Αντώνης Ρέμος πήρε τον λόγο για να μιλήσει στον Βασίλη Καρρά, ο οποίος του απάντησε «Πιτσιρίκο… Πιτσιρίκο… Είμαι εδώ».

Μάλιστα, ο Βασίλης Καρράς στη συνέχεια είπε: «Σας ευχαριστώ πάρα, πάρα, πάρα, πάρα πολύ! Καλησπέρα και καλή βραδιά! Σας αγαπάω όλους παιδιά μου, όλους, όλους», για να δώσει ακόμα πιο συγκινητικό τόνο στην παρέμβασή του.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share