Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024

Τραγική επιβεβαίωση προφητείας του Αγίου Παϊσίου: «Έτσι θα μπουν και οι Ευρωπαίοι στον πόλεμο της...»

Σοκάρουν τα λόγια του!

4 Δεκεμβρίου 2023 09:26
Τραγική επιβεβαίωση προφητείας του Αγίου Παϊσίου: «Έτσι θα μπουν και οι Ευρωπαίοι στον πόλεμο της...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για πολλοστή φορά τα λόγια του Αγίου Παϊσίου, για τα δεινά που περιμένουν τον κόσμο, συγκλονίζουν και δυστυχώς δείχνουν πολύ πιθανό να επαληθευτούν, όπως και ακόμη μία προφητεία του, που πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας.

«Όταν ακούσεις στην τηλεόραση να γίνεται θέμα για τα μίλια, για την επέκταση των μιλίων (της αιγιαλίτιδας ζώνης) από 6 σε 12 μίλια, τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος.

Ακολουθεί….Μετά την πρόκληση των Τούρκων, θα κατεβούν οι Ρώσοι στα Στενά. Όχι για να βοηθήσουν εμάς. Αυτοί θα έχουν άλλα συμφέροντα. Αλλά, χωρίς να το θέλουν, θα βοηθάνε εμάς. Τότε, οι Τούρκοι για να υπερασπισθούν τα Στενά, που είναι στρατηγικής σημασίας, θα συγκεντρώσουν εκεί και άλλα στρατεύματα. Παράλληλα δε, θα αποσύρουν δυνάμεις από καταληφθέντα εδάφη.

Όμως, θα δουν τότε τα άλλα κράτη της Ευρώπης, συγκεκριμένα η Αγγλία, η Γαλλία, η Ιταλία και άλλα έξι – εφτά κράτη της ΕΟΚ, ότι η Ρωσία θα αρπάξει μέρη, οπότε θα πουν: “Δεν πάμε κι εμείς εκεί πέρα, μήπως πάρουμε κανένα κομμάτι;” Όλοι, όμως θα κυνηγούν τη μερίδα του λέοντος.

Έτσι θα μπουν και οι Ευρωπαίοι στον πόλεμο…..Θα βγάλει η (ελληνική) κυβέρνηση απόφαση να μη στείλει στρατό. Θα κρατήσει στρατό μόνο στα σύνορα. Και θα είναι μεγάλη ευλογία που δε θα πάρει μέρος. Γιατί , όποιος πάρει μέρος σ΄ αυτόν τον πόλεμο (εν. τον ευρωπαϊκό), χάθηκε…»

προφητεια-αγιου-παισιου
Προφητεία Αγίου Παϊσίου

"Θα πίνετε τον καφέ σας και θα ακούσετε…”: Τσακίζει κόκκαλα η προφητεία του Γέροντα Θεόδωρου του Αγιοφαραγγίτη

Δυστυχώς σύμφωνα με τον Μητροπολίτη ο μισόκαλος κατάφερε να προκαλέσει σύγχυση ακόμα και σε Αρχιερείς οι οποίοι ειρωνεύονται τον προφητικό λόγο του Αγίου Παϊσίου. Με την ευκαιρία, δείτε την προφητεία του για την λύτρωση της Ελλάδας.

Αν λοιπόν Αρχιερείς ειρωνεύονται τον προφητικό λόγο του Αγίου Παΐσιου τότε ίσως θα έπρεπε να δούμε καλύτερα το που βρισκόμαστε και γιατί βρισκόμαστε εκεί που νομίζουμε ότι είμαστε «καλά». Διότι ενδεχομένως κάποιοι παρανοούν το τι εστί Άγιος αλλά και το ποια πίστη πρεσβεύουν…

Ο Άγιος Παΐσιος μην ξεχνάμε πως είναι ένας εκ των κορυφαίων Αγίων της Ορθοδοξίας μας.

Ένας ασκητής ο οποίος ήταν στην Κρήτη και ήταν άγνωστος στους πολλούς ο Γέρων Θεόδωρος – Νείλος ο Αγιοφαραγγίτης (εκοιμήθη 28 Απριλίου 2016) έλεγε: «Θα πίνετε τον καφέ σας και θα ακούσετε ότι οι Εβραίοι χτύπησαν το πυρηνικό πρόγραμμα της Περσίας».

Όταν οι Εβραίοι χτυπήσουν το πυρηνικό πρόγραμμα της Περσίας τότε θα ξεκινήσουν τα μεγάλα γεγονότα. Την ίδια εποχή ή λίγο πιο πριν θα «πέσει» ο Ερντογάν.

Σύμφωνα με τον Γέρων Θεόδωρο αυτά θα είναι τα σημεία που θα έχουμε για να καταλάβουμε ότι τα μεγάλα γεγονότα έρχονται.

Παρακολουθήστε ένα απόσπασμα από την Γ΄ πνευματική σύναξη διαλόγου με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Μόρφου κ. Νεόφυτο που πραγματοποιήθηκε στις 22 Μαΐου, 2019 στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του ἱερού ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ιδαλίου, με αφορμή τη μεταφορά στον ναό της ιεράς εικόνας Παναγίας της «Ελαιωνίτισσας» από τον ιερό ναό Αγίων Αποστόλων στο Όρος των Ελαιών.

Η συγκλονιστική προφητεία του Κοσμά του Αιτωλού: "Ο χαλασμός του κόσμου θα γίνει από...."

Κι όμως ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός έλεγε στις προφητείες του ότι ο χαλασμός θα αρχίσει από έναν κασσιδιάρη. Προφανώς και δεν εννοούσε τον Ηλία Κασιδιάρη αλλά κάποιον που θα είναι κασιδιάρης, δηλαδή θα του πέφτουν τα μαλλιά (αλωπεκίαση).

Με την ευκαιρία διάβασε εδώ για την ανατριχιαστική προφητεία Άγιου Παΐσιου για το εμβόλιο με το χάραγμα.

Προφητείες του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού:

  • «ΘΑ ΕΡΘΗ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΘΑ ΤΡΩΓΩΝΤΑΙ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΕΓΩ ΣΥΣΤΗΝΩ ΟΜΟΝΟΙΑΝ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΝ».
  • «ΘΑ ΙΔΗΤΕ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΘΑ ΙΔΗΤΕ ΚΑΙ ΡΕΜΠΕΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΤΕ».
  • «ΘΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ · ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΠΛΑ · ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΕΝΑ ΝΤΟΥΦΕΚΙ ΕΚΑΤΟ ΨΥΧΕΣ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΗ».
  • «ΘΑ ΕΡΘΗ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΑΛΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΛΑΛΑ».
  • «Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΑΛΜΑΤΙΑ».
  • «Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΘΑΡΘΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΑΛΜΑΤΙΑ. ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΘΗ Η ΑΥΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ».
  • «Ο ΧΑΛΑΣΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ»

Δείτε το βίντεο με τις προφητείες του Άγιου Κοσμά του Αιτωλού

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share