Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024

«Σφαδασμός» με την προφητεία της Γερόντισσας Γαλακτίας - «Η πατρίδα πνίγηκε σε αυτή τη βρώμα αλλά η Παναγία θα...»

Λόγια που «μιλούν» στην ψυχή

2 Δεκεμβρίου 2023 15:50
«Σφαδασμός» με την προφητεία της Γερόντισσας Γαλακτίας - «Η πατρίδα πνίγηκε σε αυτή τη βρώμα αλλά η Παναγία θα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Γερόντισσα Γαλακτία Κανακάκη της Κρήτης κοιμήθηκε τα ξημερώματα της 20ης Μαΐου 2021 μ.Χ. σε ηλικία 95 ετών. Η ίδια είχε προβλέψει σε μια τρομακτική προφητεία τους, ότι θα έρθει το τέλος των Τούρκων με το που κάνουν κάτι εναντίον της χώρας μας.

Η μεγαλόσχημη ταπεινή Γερόντισσα υπήρξε λοιπόν όντως ένας επίγειος άγγελος και ένας ουράνιος άνθρωπος, γλυκαίνοντας, ζεσταίνοντας, παρηγορώντας, βοηθώντας, αναπτερώνοντας όποιον την επισκέπτονταν. Με την ευκαιρία, δείτε την προφητεία «βαρίδι» από τον Άγιο Παΐσιο για την Ελλάδα και τον κόσμο

Αλλοιώνοντας με την Χάρη του Θεού και δια της προσευχής της την ψυχή του, προσανατολίζοντάς την στον αγαθό και φωτεινό δρόμο της εν Χριστώ ζωής, που και εδώ έχει πολλές ανταμοιβές και στον Παράδεισο πολύ περισσότερες και αιώνιες, ανεκδιήγητου κάλους, όπως τις προγεύτηκε η οσία Γερόντισσα Γαλακτία της Κρήτης, η οποία είδε τον Ιανουάριο του 2020 σε όραμα την μεγάλη κάθαρση που θα κάνει ο Θεός στον κόσμο διά ρομφαίας Μιχαήλ, αλλά και την ξεχωριστή προστασία που θα έχει η Ελλάδα χάρη στην αγκαλιά της Παναγιάς, που τόσο αγαπούμε όλοι, θεωρώντας την μανούλα της Ελλάδας και της Κύπρου μας.

Να πως καταγράφει επακριβώς ο "Στύλος Ορθοδοξίας" το σχετικό φοβερό όραμα της οσίας Γερόντισσας της Κρήτης:

"Είδα απόψε έναν αστραφτερό άνδρα να κάθεται σε θρόνο φοβερό! Κρατούσε ένα τοπάκι σαν μπίλια. Πάνω στην μπίλια άρχισαν να μεγαλώνουν κάτι σαν αόρατα μικρόβια. Όταν συνήλθα παρακαλούσα τον Θεό να μου εξηγήσει τι ήταν αυτό που είδα. Έλαβα πληροφορία στην καρδιά μου, ότι ο Καθήμενος επί του θρόνου είναι ο Παλαιός των Ημερών! Ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός!

«Σφαδασμός» με την προφητεία της Γερόντισσας Γαλακτίας - «Η πατρίδα πνίγηκε σε αυτή τη βρώμα αλλά η Παναγία θα...»

Η μικρή μπίλια που κρατούσε είναι το σύμπαν. Δεν είναι ούτε κόκκος άμμου στα άχραντα χέρια Του. Αυτοί που ψηλώσανε πάνω στο σύμπαν είμαστε εμείς οι άνθρωποι. Μας φουσκώνει ο εγωισμός και νομίζουμε ότι είμαστε σπουδαίοι και πανύψηλοι. Είμαστε, βέβαια, σπουδαίοι γιατί είμαστε παιδιά του Θεού και όλο το σύμπαν δημιουργήθηκε για μας. Αλλά για να το νιώσουμε αυτό πρέπει να αισθανόμαστε ένα τίποτα μπροστά στον Κύριο μας και μεταξύ μας. Όχι να σηκώνουμε μπόι και να τον βλασφημούμε και να νομίζουμε πως είμαστε Θεοί χωρίς Αυτόν.

Ζήτησα μετά να δω την γη. Την είδα να την κρατεί σαν σφαιρίδιο και πάλι. Είδα όμως ότι είχε γύρω - γύρω κάτι που βρωμούσε . Ήταν κάτι σαν διάφανη μεμβράνη. Τσίπα, όπως λέμε, γλίδα καλύτερα. Ήταν παχύρευστη και σιχαμερή και είπε ο Θεός:

"Μιχαήλ βγάλε αυτήν την βρώμικη φέτσα (σ.σ. αποξηραμένα κατακάθια από κάποιο υγρό) με το σπαθί σου! Μας αηδίασε η βρώμα τους με τα στοματικά τους όργια, τις μοιχείες τους, τους Σοδομισμούς τους και όλα τα πονηρά έργα τους".

Τότε παρακαλούσα να μπει το μαχαίρι που θα βγάλει τη φέτσα από την σφαίρα της γης όσο γίνεται πιο απάλαφρα. Μου απάντησε:

«Δεν γίνεται»!

Μετά παρακάλεσα για την πατρίδα μας με δάκρυα. Και απάντησε:

"Η πατρίδα σου έχει πολλή τέτοια φέτσα! Πνίγηκε σ’ αυτήν την βρώμα. Για το χατίρι όμως της μητέρας μου (Της Παναγίας) θα βγει πολύ ελαφριά. Δεν θα νιώσουν το μαχαίρι".

Τότε συνήλθα. Κατάλαβα ότι ο κόσμος θα καθαρίσει με αίματα. Θα ξεμαγαρίσει με αφόρητο πόνο και πολέμους. Ευχαριστώ συνέχεια την Θεοτόκο για την προστασία Της στην Ελλαδίτσα μας""!

Οι Τούρκοι

Σύμφωνα πάλι με τον π. Αντώνιο Φραγκάκη, η Γερόντισσα έχει πει σχετικά:

"Θα έχουμε δυσκολίες, αλλά όχι όσα ακούτε και διαβάζετε… Με το που θα κάνουν κάτι οι Τούρκοι, θα έρθει και το τέλος τους"!

Ειδικά για τους Τούρκους και την Κρήτη που την έχουν βάλει ως γνωστόν στο μάτι με την "Γαλάζια πατρίδα" και το πήγαινε - έλα στην Λιβύη τάχα, η Γερόντισσα, όπως έχει αναφέρει ο π. Αντώνιος είπε περιφραστικά και λεβέντικα:

"Ακόμη κι αν κάποτε στοχοποιηθεί η Κρήτη, δεν φοβάμαι, γιατί οι Τούρκοι είναι κάλπηδες"! Δηλαδή έχουν κάλπικη ανδρεία, είναι φοβητσιάρηδες.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share