Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024

«Σφαδασμός» με την προφητεία του Γέροντα Ιωσήφ - «Θα απολυθούν πολλοί - Η Ελλάδα θα φτωχύνει πολύ και μετά...»

«Μαχαιριά» στην καρδιά τα λόγια του σοφού γέροντα

24 Νοεμβρίου 2023 18:39
«Σφαδασμός» με την προφητεία του Γέροντα Ιωσήφ - «Θα απολυθούν πολλοί - Η Ελλάδα θα φτωχύνει πολύ και μετά...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Προφητεία: Ο Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός ο οποίος κοιμήθηκε στις 1 Ιουλίου 2009 στο Άγιον Όρος μας είχε μιλήσει για την Οικονομική Κρίση, την Πολιτειακή Ανωμαλία, τις απολύσεις, την φτώχεια, την εισβολή των Τούρκων σε ώρα αδυναμίας της Ελλάδας, τη Ρωσική σφοδρή σύγκρουση, τη νίκη των Ρώσων και την ήττα της Τουρκίας. Με την ευκαιρία, δείτε την προφητεία της Αγίας Σοφίας της Κλεισούρας που «σπαράζει» καρδιές.

Μίλησε επίσης για τον Παγκόσμιο Πόλεμο στον οποίο η Ελλάδα δεν θα πάρει μέρος και για τον θρίαμβο του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας.

Δεν θα πρέπει ως πιστοί Ορθόδοξοι Χριστιανοί να φοβόμαστε για τα επερχόμενα δεινά. Αλλά να κάνουμε προσευχή με περισσότερη θέρμη για την Ελλάδα και τις οικογένειας μας.

Θα γίνει μια πολιτειακή ανωμαλία. Μόλις γίνει η πολιτειακή ανωμαλία, θα τραβήξει πίσω το κεφάλαιο. Το παγκόσμιο κεφάλαιο. Το κεφάλαιο είναι διεθνές, εβραϊκό. Μόλις τραβήξει πίσω το κεφάλαιο, θα απολυθούν όλοι οι υπάλληλοι.

«Σφαδασμός» με την προφητεία του Γέροντα Ιωσήφ - «Θα απολυθούν πολλοί - Η Ελλάδα θα φτωχύνει πολύ και μετά»

Θα επιστρέψουμε πίσω στις βάσεις μας. Η Ελλάδα τότε θα φτωχύνει πολύ αλλά μετά θα κινηθεί. Θα επιστρέψουμε πίσω στις βάσεις μας, ο Πόντος, η Μικρά Ασία, η Καππαδοκία όλα αυτά δικά μας είναι. Είναι οι ρίζες των προγόνων μας.

Επίσης να σημειώσουμε πως ο Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός σε ερώτηση σχετικά με το «τι είναι οι προφητείες και γιατί να μη γίνονται σαφείς χρονικά;» είχε δώσει την εξής απάντηση:

Προφητεία είναι η πρόρρηση όσων πρόκειται να γίνουν με τη βοήθεια και των ενέργεια της θείας Χάριτος. Ο Θεός, που κατασκεύασε και φροντίζει τα πάντα, με των πανσωστική πρόνοιά του, «αυτός που τα γνωρίζει όλα πριν να γίνουν», πληροφορεί τον άνθρωπο εκ των προτέρων για το τι πρόκειται να συμβεί στο άμεσο ή και στο μακρινό μέλλον.

Οι προφητείες δεν γίνονται συνήθως χρονικά γνωστές για να μην εκβιάζεται η ελευθερία του ανθρώπου. Ο Θεός μπορεί να σώσει όλο τον κόσμο αυτόματα και δωρεάν. Αν και το δωρεάν είναι δεδομένο ούτως ή άλλως, αλλά δεν το κάνει αυτό, για να δείξει ο άνθρωπος τι προτιμά.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share