Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024

«Αναστέναξε» το μπουζούκι: Το κορυφαίο τσιφτετέλι του παλιού ελληνικού κινηματογράφου - Πόσοι το θυμάστε; (video)

Οι άντρες της εποχής έπεφταν ξεροί!

22 Νοεμβρίου 2023 08:02
«Αναστέναξε» το μπουζούκι: Το κορυφαίο τσιφτετέλι του παλιού ελληνικού κινηματογράφου - Πόσοι το θυμάστε; (video)
Από Κυριάκος Μελλίδης

Το τσιφτετέλι είναι ένας αγαπημένος χορός και αυτό ισχύει εδώ και πολλά χρόνια, με τους άνδρες πάντα να μένουν... ξεροί από την αισθησιακή κίνηση μιας γυναίκας.

Αυτό συνέβη και στην περίπτωση μιας παλιάς ταινίας, με μια γυναίκα να σηκώνεται με το φόρεμά της, να λικνίζεται στο ρυθμό των μπουζουκιών και να τρελαίνει τους ηθοποιούς και τους υπόλοιπους συντελεστές, κάνοντας τη διαφορά στο έργο.

Το... παραδοσιακό υπέροχο τσιφτετέλι που θαυμάσαμε σε παλιά ταινία

Η ίδια προκαλεί τις αισθήσεις χάρη στο... παλιό και ορθόδοξο τσιφτετέλι, που μας χαρίζει και μεγαλώνει γενιές, κάτι που επιβεβαιώνεται στο «στρατό «γυναικών» που... άναψε το πάρτι σε συγκρότημα κατοικιών.

Δείτε το βίντεο:

Τσιφτετέλι «κόλαση»: Εκρηκτικές ξανθιές χορεύουν και «γκρεμίζουν» το πλατό (Video)

Τσιφτετέλι: Σε μία από τις εκπομπές του Σπύρου Παπαδόπουλου, "Στην υγειά μας ρε παιδιά" δύο παρουσίες ήταν αυτές που τράβηξαν τα βλέμματα και συζητήθηκαν πολύ. Ο λόγος για τη Τζένη Μελιτά και τη Μαντώ Γαστεράτου.

Οι δυο εκρηκτικές και καυτές κοπέλες σηκώθηκαν να χορέψουν τσιφτετέλι και κανείς δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω τους! Το λίκνισμα των δύο άκρως αισθησιακών και καλλίγραμμων κυριών και η άνεση τους ήταν ένα μοναδικό θέαμα που πραγματικά μοίρασε εγκεφαλικά!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Αρρωστημένο τσιφτετέλι: Κοπέλες κολάζουν το διαδίκτυο δίνοντας και την ψυχή τους (Video)

Αρρωστημένο τσιφτετέλι: Δύο γυναίκες χόρεψαν με τη ψυχή τους και τα έδωσαν κυριολεκτικά όλα, παρόλο που ήταν 5 το πρωί. Το βίντεο στο Youtube έχει 398.195 προβολές!

Ανακαλύψαμε. λοιπόν, ένα τσιφτετέλι δύο καλλονών που μοίρασαν εγκεφαλικά με το χορό τους, αλλά και με τις καμπύλες τους. Λικνίζουν τα κορμιά τους και μας αφήνουν άφωνους!

Δείτε το βίντεο με το πιο καυτό τσιφτετέλι, και όχι μόνο, που βρήκαμε στο Youtube. Θα πάθετε πλάκα!

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share