Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θυμάστε τη Βίκυ Μαραγκάκη; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα η ηθοποιός με τα καταγάλανα μάτια (photo)

Παραμένει γοητευτική παρά το πέρασμα του χρόνου

6 Ιουνίου 2023 15:04
Θυμάστε τη Βίκυ Μαραγκάκη; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα η ηθοποιός με τα καταγάλανα μάτια (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι περισσότεροι από εμάς, που είμαστε λίγο πιο μεγάλοι, σίγουρα θυμόμαστε τη Βίκυ Μαραγκάκη με τα καταγάλανα μάτια και το πανέμορφο πρόσωπο. Πώς είναι σήμερα και τι κάνει η ηθοποιός;

Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «Secret» είχε αναφέρει:

«Το θέατρο είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας μας. Μέσα σε τόσους ανθρώπους υπάρχουν δυστυχώς και αγενείς, χυδαίοι, επιθετικοί... Το γνώριζα από την αρχή και έτσι σε δύσκολες συνεργασίες λειτουργούσα πάντα με μεγάλη επιφύλαξη. Οσο για τις τρικλοποδιές, ποιος ξέρει; Ο χώρος είναι πολύ ανταγωνιστικός».

Για την επαναφορά των καλών παραγωγών στην τηλεόραση τα τελευταία χρόνια νιώθει μεγάλη χαρά. Με την ευκαιρία, δείτε πώς είναι σήμερα η ηθοποιός Ηρώ Μουκίου.

Βίκυ Μαραγκάκη
Βίκυ Μαραγκάκη

«Η τηλεόραση από άποψη δραματουργίας είναι πάλι σε άνθηση και πολύ χαίρομαι γι’ αυτό. Είμαι ενεργή θεατρικά κάθε χρόνο και έτσι δεν μου δημιουργείται κάποια έλλειψη για την τηλεόραση. Όμως εννοείται ότι θα έκανα με χαρά μια τηλεοπτική συνεργασία, ιδιαίτερα αν ο ρόλος ήταν κωμικός ή πολύ δυναμικός»

Η Βίκυ Μαραγκάκη, τα τελευταία δέκα χρόνια είναι δασκάλα υποκριτικής στο «Θέατρο των αλλαγών» και μετράει πολλά χιλιόμετρα στο θέατρο και την τηλεόραση, έχοντας σημειώσει μεγάλες θεατρικές και τηλεοπτικές επιτυχίες.

Μάλιστα στο παρελθόν η γνωστή ηθοποιός είχε μιλήσει στο «Λοιπόν», αποκαλύπτοντας τον λόγο που είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μας έχετε λείψει πολύ από την τηλεόραση. Εσάς σας έχει λείψει;

«Δεν θα έλεγα ότι μου έχει λείψει η τηλεόραση, αλλά με χαρά θα έπαιρνα μέρος σε μία καλογραμμένη και καλογυρισμένη σειρά. Και ευτυχώς διαπιστώνω ότι υπάρχουν και πάλι τέτοιες σειρές στην Ελληνική τηλεόραση. Οπότε ναι, οι προτάσεις καλοδεχούμενες!»

Σας έχουν γίνει προτάσεις; Ήταν επιλογή σας να μην εμφανιστείτε κάπου;

«Δεν μου έχουν γίνει αξιόλογες τηλεοπτικές προτάσεις. Εδώ και καιρό. Δεν αποφεύγω πάντως την τηλεόραση, αν αυτό εννοείτε».

Έχετε κάποια τηλεοπτικά σχέδια να μοιραστείτε μαζί μας;

«Εύχομαι να έχω να σας ανακοινώσω και τηλεοπτική συνεργασία με τη νέα σεζόν»

Έχετε αξιόλογη πορεία και στον κινηματογράφο. Μάλιστα είχατε παίξει και στο «Μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι». Μετά από τόσα χρόνια τι έχετε να θυμάστε από αυτή την εμπειρία;

«Μόνο ευχάριστες αναμνήσεις έχω από την πρωτόγνωρη για μένα, τότε, εμπειρία, του να παίζω σε μία διεθνή κινηματογραφική παραγωγή. Δεν θα ξεχάσω την απόλυτη οργάνωση, τον μεγάλο σεβασμό στους ηθοποιούς από όλους στην παραγωγή -από την πιο χαμηλή έως την πιο υψηλή βαθμίδα- και βέβαια τις περίλαμπρες πρεμιέρες με τα κόκκινα χαλιά και τη συνεργασία μου με αστέρια του Χόλιγουντ και όχι μόνο», είπε στο Λοιπόν η Βίκυ Μαραγκάκη.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share