Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023

Γιώργος Γεωργίου: «Δεν κατάλαβα ότι θα πρέπει η Θύρα 7 να κάνει κουμάντο... Ο Κόκαλης έκανε πολύ μεγάλο κακό στον Ολυμπιακό...» - Όταν ο Δημήτρης Μητροπάνος τηλεφώνησε στο «Καφενείο των Φιλάθλων» (Video)

«Εγώ περιμένω να φτιαχτεί το Καραϊσκάκη και να πάρω τις κόρες μου, να πάμε στο γήπεδο. Γιατί έχω 10 χρόνια να πάω στο γήπεδο»

6 Ιουνίου 2023 10:37
Γιώργος Γεωργίου: «Δεν κατάλαβα ότι θα πρέπει η Θύρα 7 να κάνει κουμάντο... Ο Κόκαλης έκανε πολύ μεγάλο κακό στον Ολυμπιακό...» - Όταν ο Δημήτρης Μητροπάνος τηλεφώνησε στο «Καφενείο των Φιλάθλων» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ο Δημήτρης Μητροπάνος είχε πάρει τηλέφωνο τον Γιώργο Γεωργίου στο «Καφενείο των Φιλάθλων» και τα είχαν πει έξω από τα δόντια για τον Ολυμπιακό. Στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν μια πασίγνωστη φωνή, ωστόσο ο Γιώργος Γεωργίου δεν την κατάλαβε.

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Γεωργίου - H θρυλική εκπομπή «Καφενείο των φιλάθλων» και τα "γαλλικά" της Δόξας Βύρωνα που έφεραν το "τέλος" της! (Video)

«Θεωρώ ότι αυτούς που αποδοκίμαζαν έπρεπε να τους πετάξουν έξω. Το ότι δεν δέχεται να έχει σχέση με την Θύρα 7 και καλά κάνει… δεν κατάλαβα ότι θα πρέπει η Θύρα 7 να κάνει κουμάντο στον Ολυμπιακό. Γιώργο δηλαδή η Θύρα 7 κάνει κουμάντο; Ο Κόκαλης έκανε πολύ μεγάλο κακό στον Ολυμπιακό με τη διατήρηση της Θύρας 7 και της εκπομπής της… Θα σου πω κάτι και μπορώ να αφήσω και το όνομά μου», είπε και τότε ήρθε η μεγάλη αποκάλυψη.

Όταν ο Δημήτρης Μητροπάνος τηλεφώνησε στο «Καφενείο των Φιλάθλων» και τον Γιώργο Γεωργίου

«Είμαι ο Δημήτρης Μητροπάνος», με τον Γιώργο Γεωργίου να ξαφνιάζεται και να ρωτάει: «Ο τραγουδιστής; Χαίρομαι που σε ακούω». Ο Δημήτρης Μητροπάνος συνέχισε: «Η Θύρα 7 δεν με απασχολεί. Ο Κόκαλης έκανε καλό στον Ολυμπιακό με τα λάθη του. Εγώ περιμένω να φτιαχτεί το Καραϊσκάκη και να πάρω τις κόρες μου, να πάμε στο γήπεδο. Γιατί έχω 10 χρόνια να πάω στο γήπεδο».

Σε ερώτηση για το πως βλέπει τον Ολυμπιακό, ο τραγουδιστής απάντησε: «Χάλια! Δεν είναι Ολυμπιακός αυτός. Δεν κατάλαβα επειδή η Θύρα 7 ήθελε, έπρεπε να κρατήσουμε τον Ζιοβάνι! Λένε ότι φέτος κάνει καλό πρωτάθλημα. Μην πω τη λέξη! Μπλε! Από που και ως που σέντερ φορ. Μέχρι πότε θα τραβάει ο Τζόρτζεβιτς; 40 παιχνίδια τον χρόνο. Ποιον έχεις αντικαταστάτη;».

Ο τραγουδιστής τόνισε ότι το μεγάλο λάθος του Σωκράτη Κόκαλη ήταν που έδιωξε τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. «Για μένα το μέγα λάθος του Κόκαλη ήταν που έδιωξε τον Μπάγεβιτς. Ακόμα με την ομάδα του Μπάγεβιτς παίζουμε».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share