Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023

Θυμάστε τον μικρό Άγγελο από τους «Singles»; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο Βλάσσης Φειδάς (photos)

Μεγάλωσε και έγινε ολόκληρος άντρας

6 Ιουνίου 2023 10:05
Θυμάστε τον μικρό Άγγελο από τους «Singles»; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο Βλάσσης Φειδάς (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Από τις πιο επιτυχημένες σύγχρονες κωμωδίες της δεκαετίας των 00s ήταν το «Singles», ένα σήριαλ που έκανε σταρς κάποιους από τους νέους ηθοποιούς εκείνης της γενιάς και σημείωνε εξαιρετικά νούμερα ακόμα και στις επαναλήψεις. Πώς είναι σήμερα ο μικρός Άγγελος ή κατά κόσμον Βλάσσης Φειδάς;

Η σειρά «Singles» ήταν από τις πιο πετυχημένες σειρές της ιδιωτικής τηλεόρασης και ακόμα και οι επαναλήψεις σημειώνουν υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Η επιτυχημένη σειρά προβλήθηκε το 2004 από τη συχνότητα του Mega, ακολούθησαν πολλές επαναλήψεις και μαζί με την ωρίμανση των ενήλικων ηθοποιών ήρθε και αυτή των παιδιών της σειράς. Με την ευκαιρία, δείτε πώς είναι σήμερα η ηθοποιός Ηρώ Μουκίου.

Βλάσσης Φειδάς σήμερα
Βλάσσης Φειδάς

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το φλερτ της Ράνιας με τον Λουκά και το πόσο φοβισμένη και άβολα ένιωθε όταν έπρεπε να συναντήσει τον γιο του, Άγγελο.

Δεκαπέντε χρόνια μετά ο Άγγελος, που τότε προσπαθούσε να πετύχει μία καλή σχέση με τη σύντροφο του μπαμπά του, μεγάλωσε και ομόρφυνε.

Ο Βλάσσης Φειδάς, το πραγματικό όνομα του μικρού Άγγελου, είναι πλέον ένας γοητευτικός νέος και τουλάχιστον από θέμα εμφάνισης είναι σίγουρο ότι πολύ δύσκολα θα παραμένει single.

Θυμάστε τη Λίλα από τους Singles; Σταθερά εκκεντρική και αγνώριστη - Με μακρύ σκούρο μαλλί και μανούλα δύο αγοριών σήμερα

Από τις πολύ αγαπημένες σειρές του Mega είναι σίγουρα οι «Singles», το οποίο άφησε πίσω του ιστορία τόσο με τις θεωρίες της Ράνιας όσο και με τους υπόλοιπους ηθοποιούς, που πλαισίωσαν το καστ.

Μέσα από τους κύκλους του σίριαλ όλοι θυμόμαστε τη Λίλα, τη φίλη της Ράνιας με τη πολυτάραχη ζωή της αλλά φυσικά και με το πολύ εκκεντρικό της στυλ. Σήμερα ηθοποιός Σάννυ Χατζηαργύρη είναι στα καλύτερα της, μανούλα δυο αγοριών και από όσο ανακοίνωσε την Δευτέρα 26/9 στο Πρωινό μας δεν ασχολείται μόνο με τα ακτιβιστικά αλλά επιστρέφει και στην τέχνη της.

Διαβάστε τη συνέχεια στο tv-24.gr

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share