Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Σ’ αγαπώ ακόμα βρε»: Η ερωτική εξομολόγηση της Αλίκης Βουγιουκλάκη στον Δημήτρη Παπαμιχαήλ μετά το διαζύγιο τους και η αντίδραση του ηθοποιού (Video)

Η σπάνια συνέντευξη του διάσημου ζευγαριού

5 Ιουνίου 2023 08:27
«Σ’ αγαπώ ακόμα βρε»: Η ερωτική εξομολόγηση της Αλίκης Βουγιουκλάκη στον Δημήτρη Παπαμιχαήλ μετά το διαζύγιο τους και η αντίδραση του ηθοποιού (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ έχουν μείνει στην σκέψη του κόσμου ως ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του ελληνικού κινηματογράφου. Παράλληλα, σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του ο Σταμάτης Φασουλής έριξε τη δική του «βόμβα» για την ημέρα που πέθανε η Αλίκη Βουγιουκλάκη

Οι δύο τους είχαν έναν ιδιαίτερο και θυελλώδη ερώτα που είχε βρεθεί αρκετές φορές στο κέντρο της επικαιρότητας. Στο τέλος ακόμα και μετά τον χωρισμό, η Αλίκη εξομολογήθηκε πως δεν σταμάτησε ποτέ να αγαπάει τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ γνωρίστηκε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στη σχολή του Εθνικού, τον Οκτώβριο του 1952. Οι δυο τους έκαναν σχέση μετά από αρκετό καιρό, και στις 18 Ιανουαρίου του 1965 παντρεύτηκαν στον Άγιο Νικόλαο των Δελφών.

Παρόλο που στον γάμο τους υπήρχαν εντάσεις, τσακωμοί και πολύ δύσκολες στιγμές, η αγάπη τους ήταν πολύ δυνατή. Στις 4 Ιουνίου 1969 γεννήθηκε ο γιος τους, Γιάννης, ωστόσο, δεν κατάφεραν να λύσουν τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί στο γάμο τους και έτσι στις 5 Ιουλίου 1975 οι δύο ηθοποιοί πήραν διαζύγιο.

Η on air εξομολόγηση της Αλίκης Βουγιουκλάκη για τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ

«Και να ξέρες βρε τι περηφάνεια ένιωσα στην πρεμιέρα που σε χειροκροτούσα. Σ΄ αγαπάω ακόμα. Είσαι ο πιο μεγάλος και ο πιο σπουδαίος ηθοποιός, στο λέω εγώ που σ΄ αγαπάω και σε λατρεύω. Τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, από τη σχολή τον θαύμαζα», είπε με δάκρυα στα μάτια.

«Το ξέρω, σε ευχαριστώ πολύ», της απάντησε επίσης συγκινημένος ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ.

Δείτε την εξομολόγηση της Αλίκης στον Παπαμιχαήλ στο 3:49 αλλά και έναν εξαιρετικά συγκινητικό διάλογο στο 34:15

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share