Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θυμάστε τη Μίνα Χειμώνα; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα η ηθοποιός από το «Καλημέρα Ζωή» (photos)

Αγνώριστη η ηθοποιός

1 Ιουνίου 2023 17:53
Θυμάστε τη Μίνα Χειμώνα; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα η ηθοποιός από το «Καλημέρα Ζωή» (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μίνα Χειμώνα γνώρισε μεγάλη επιτυχία ως η αδελφή του ταξίαρχου Στάθη Θεοχάρη, Ηλέκτρα, στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ζωή». Πώς είναι σήμερα και τι κάνει η ηθοποιός;

Η γνωστή ηθοποιός το 2020 βυθίστηκε στο πένθος ανακοινώνοντας στα social media τον θάνατο της μητέρας της. Έκτοτε, ακολούθησε το διάστημα της καραντίνας το οποίο και αποστασιοποίησε περισσότερο την Μίνα Χειμώνα από τον χώρο της υποκριτικής. Με την ευκαιρία, δείτε πώς είναι σήμερα η ηθοποιός Ηρώ Μουκίου.

«Αν έρθει βέβαια μια πρόταση βασισμένη σε ένα καλό σενάριο θα τη δω με ενδιαφέρον. Πάντως καθημερινό σίριαλ δεν θα έκανα ξανά» είχε δηλώσει η Μίνα Χειμώνα σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της.

Μίνα Χειμώνα σήμερα
Η Μίνα Χειμώνα σήμερα

Η ηθοποιός είχε μιλήσει στην εκπομπή Mega Καλημέρα για τον ρόλο της στη σειρά «Καλημέρα Ζωή», τις απώλειες που τη σημάδεψαν, αλλά και τον λόγο που έφτασε να χαστουκίσει κάποιον.

«Στο θέατρο έχω πάντα άγχος. Άφησα πίσω την προσωπική μου ζωή για την τέχνη. Κάποια στιγμή, πληρώνεις το τίμημα. Δεν έχω κάνει οικογένεια, έχω εδώ και χρόνια μία σχέση, τις αδελφές μου, τα ανίψια μου, είμαι ευχαριστημένη. Τώρα δίνω περισσότερο βάρος στην οικογένειά μου. Θα έκανα και πάλι, όμως, κάτι καθημερινό, σαν το Καλημέρα Ζωή. Υπήρχε πίεση βέβαια», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τις απώλειες που σημάδεψαν τη ζωή της, η ηθοποιός είπε: «Είχα χάσει τη γιαγιά μου κι έπρεπε να χορέψω στο σίριαλ, αλλά επειδή με είχε μάθει εκείνη να χορεύω της τον αφιέρωσα τον χορό. Όταν έχασα τον πατέρα μου, έπαιζα στο θέατρο. Τον τοποθέτησα στο κοινό και μάλιστα, του έδωσα και τον λόγο».

Τέλος, με αφορμή το ελληνικό #metoo και τις δεκάδες κακοποιητικές συμπεριφορές, που έγιναν γνωστές, η Μίνα Χειμώνα αποκάλυψε τη δική της εμπειρία στο θέατρο.

Όπως είπε: «Τις δύσκολες στιγμές, ευτυχώς, μπόρεσα να τις διαχειριστώ. Έχω χαστουκίσει άτομο σε μία άσχημη στιγμή. Αντιδρούσα πάντα, δεν κρατούσα κρυφό κάτι, όπου βρισκόμουν, το συζητούσα. Δεν βράζουμε, όμως, όλοι στο ίδιο καζάνι. Αυτό είναι το λυπηρό της εποχής».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share