Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θεόδωρος Πάγκαλος: Είχε "δει" πριν 2 χρόνια το θάνατό του! «Σε λίγο θα σε συναντήσω ξανά...» - Το μακάβρια προφητικό tweet όταν πέθανε ο Μίκης Θεοδωράκης (photo)

Ήταν Σεπτέμβριος του 2021 όταν είχε φύγει από τη ζωή ο Μίκης Θεοδωράκης και ο Θεόδωρος Πάγκαλος είχε αναρτήσει ένα tweet που «προφήτευσε» τη σημερινή ημέρα

31 Μαΐου 2023 16:00
Θεόδωρος Πάγκαλος: Είχε
Πηγή φωτογραφίας: ΧΑΒΑΛΕΖΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ/EUROKINISSI
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σε ηλικία 84 ετών έφυγε από τη ζωή ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Μια προσωπικότητα που σημάδεψε πολλές από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ στις οποίες διετέλεσε υπουργός, αλλά και σημαντικές περιόδους της σύγχρονης ιστορίας στη χώρα, όπως η κρίση στα Ίμια αλλά και η οικονομική κρίση με την αλήστου μνήμης ατάκα «μαζί τα φάγαμε».

Τον Σεπτέμβριο του 2021, όταν είχε φύγει από τη ζωή ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Θεόδωρος Πάγκαλος είχε γράψει στο twitter για τον σπουδαίο καλλιτέχνη. Το μήνυμά του αποδείχθηκε, έπειτα από δύο χρόνια, μακάβρια προφητικό.

«Καλό ταξίδι φίλε μου. Σε λίγο θα σε συναντήσω ξανά...» είχε γράψει ο πρώην βουλευτής, υπουργός και πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης στο Twitter, και σήμερα (31/5) ξεκίνησε για το μεγάλο ταξίδι.

Δεν είναι μόνο ο Θεόδωρος Πάγκαλος: Οι θάνατοι που συγκλόνισαν το Πανελλήνιο 31 Μαΐου!

Σοκ προκάλεσε στην πολιτική σκηνή της χώρας και όχι μόνο, η είδηση του θανάτου του Θεόδωρου Πάγκαλου!

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος πέθανε σε ηλικία 84 ετών με την οικογένειά του να εκδίδει σχετική ανακοίνωση!

Το παράδοξο όμως είναι πως σαν σήμερα 31 Μαΐου κι άλλοι ξαφνικοί θάνατοι έχουν συγκλονίσει την χώρα και συγκεκριμένα δύο νεαρών ανθρώπων!

Νεκρός σε τροχαίο ο Πάνος Ζάρλας

Πάμε πίσω στις 31 Μαΐου του 2019, με τον Πάνο Ζάρλα να βρίσκεται σκληρό θάνατο σε τροχαίο! Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στις 2 τα ξημερώματα στη Συγγρού, ανήμερα των γενεθλίων του 28χρονου.

Δεν είναι μόνο ο Θεόδωρος Πάγκαλος: Οι θάνατοι που συγκλόνισαν το Πανελλήνιο 31 Μαΐου!

Ο Πάνος Ζάρλας έχασε τον έλεγχο της μηχανής του στο ύψος της Συγγρού απέναντι από το Ωνάσειο και «καρφώθηκε» στα κιγκλιδώματα. Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες, ενώ δεν φορούσε κράνος. Ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο ανήμερα των 28 γενεθλίων του και την ώρα που εκείνος έπεφτε νεκρός στην Λεωφόρο Συγγρού οι φίλοι του ευχόταν «χρόνια πολλά» για τα γενέθλιά του και «υγεία» στα προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης...

Ποιος ήταν ο Πάνος Ζάρλας

Ο Πάνος Ζάρλας συμμετείχε την περσινή τηλεοπτική σεζόν στο reality του ΣΚΑΪ Power Of Love και από την πρώτη στιγμή ήταν πολύ αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό. Είχε κάνει σχέση μέσα στο παιχνίδι με την Στέλλα Μιζεράκη και είχε καταφέρει να πάρει το μεγάλο χρηματικό έπαθλο. Η σχέση του ζευγαριού τελείωσε λίγο καιρό αφότου ολοκληρώθηκε το reality, οι δυο τους όμως είχαν πολύ καλές σχέσεις.

Άγρια δολοφονία του πυγχάμου Τάσου Μπερδέση

Ο πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης ήταν το θύμα της μαφιόζικης δολοφονίας που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 31 Μαΐου του 2021 στη Βάρη και συγκεκριμένα στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 22, η οποία, όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Δεν είναι μόνο ο Θεόδωρος Πάγκαλος: Οι θάνατοι που συγκλόνισαν το Πανελλήνιο 31 Μαΐου!

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο πέρασαν από το σημείο που βρισκόταν ο πυγμάχος και τον πυροβόλησαν με καλάσνικοφ.

«Κατά τις 9 παρά άκουσα πυροβολισμούς και υπέθεσα ότι κάτι δοκίμαζαν, όπως βεγγαλικά για κάποια γιορτή. Δεν γνώριζα το θύμα», αναφέρει χαρακτηριστικά πολίτης που βρισκόταν στην περιοχή την ώρα της δολοφονίας.

Ο Τάσος Μπερδέσης είχε γίνει ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι Survival του Open, του οποίου, μάλιστα είχε αναδειχθεί και νικητής, ενώ στο παρελθόν είχε δεσμό και με την Star Ελλάς 2008, Διονυσία Κουκίου.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share