Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Προφητεία «κόλαφος» από τον Άγιο Παΐσιο - «Θα δώσει μια σφαλιάρα σε όλο το σύστημα...»

Τα συγκλονιστικά λόγια του Γέροντα που ανατριχιάζουν

31 Μαΐου 2023 08:02
Προφητεία «κόλαφος» από τον Άγιο Παΐσιο - «Θα δώσει μια σφαλιάρα σε όλο το σύστημα...»
Από Ανθή Κουρεντζή

«Εμβρόντητος» ο Άγιος Παΐσιος, με την προφητεία του για τα κακά μελλούμενα που έρχονται στην χώρα. Με τις προφητικές και θυμόσοφες ρήσεις προσέγγισε πολύ την κατάσταση που βιώνουμε σήμερα. Με την ευκαιρία, δείτε και εκείνη την προφητεία της τυφλής γιαγιάς!

–Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός: Θα σας βάλουν δυσβάσταχτους φόρους, αλλά δεν θα προφθάσουν..

–Άγιος Παϊσιος: Αυτή την ανάσα που ζητάτε δεν θα σας την δώσουν ποτέ..

–Π.Ιωσήφ Βατοπεδινός: Θα γίνει πολιτειακή ανωμαλία.Μόλις γίνει πολιτειακή ανωμαλία το διεθνές κεφάλαιο θα τραβήξει πίσω..

Όλα αυτά αν τα συνδυάσουμε, μοιάζουν πολύ κοντινά με το σήμερα και σίγουρα μας βάζουν σε σκέψεις όλους μας. Ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι ίδιοι Άγιοι και Πατέρες, μας είπαν ότι θα δυσκολευτούμε για ένα χρονικό διάστημα (με τα γεγονότα που θα λάβουν χώρα), αλλά «μετά την μπόρα την δαιμονική έρχεται η λιακάδα η Θεϊκή».

Προφητεία «κόλαφος» από τον Άγιο Παΐσιο - «Θα δώσει μια σφαλιάρα σε όλο το σύστημα...»

Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να έχουμε την ελπίδα μας στον Θεό και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Εξάλλου προφητικά μας είχε πει ο Άγιος Παϊσιος ότι οι Έλληνες θα μετανοήσουν τελικά και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα, να μας ελεήσει ο Θεός και να αρχίσει η αναγέννηση μας ως Έθνος και ως λαός.

Επίσης είχε πει:..θα επέμβει ο Χριστός, θα δώσει μια σφαλιάρα σε όλο αυτό το σύστημα, θα πατάξει το κακό και θα το βγάλει σε καλό τελικά..,

θα γεμίσουν οι δρόμοι προσκυνητάρια..,

έξω τα λεωφορεία θα έχουν είκονες..,

θα πιστέψουν όλοι οι άνθρωποι τόσο, που θα σε τραβάνε να τους πεις για τον Χριστό..

Όπως και να έχει, ότι και να γίνει η ελπίδα μας θα πρέπει να είναι στον Θεό και στους Αγίους του και ιδιαίτερα στην Θεοτόκο, που είναι συνεχώς δίπλα μας και μας προστατεύουν, αρκεί και εμείς να κάνουμε το καλύτερο δυνατό.

«Χάος» από τον Γέροντα Ιωνά της Οδησσού : «Θα είναι γεμάτο αίμα και...» - Η προφητεία που θα ανατρέψει τα πάντα

Η προφητεία του Γέροντα Ιωνά της Οδησσού (†2012) για τα Τρία Πάσχα. Ο στάρετς μίλησε για 3 προσεχή Πάσχα. Το ένα Πάσχα θα είναι του αίματος, το δεύτερο θα είναι της πείνας, και το τρίτο της Νίκης, πρόβλεψε!

Τώρα ποιός είναι ο χρόνος της εκπλήρωσης αυτής της πρόρρησης άγνωστο. Με την ευκαιρία, δείτε την προφητεία του Αγίου Παΐσιου που ανατριχιάζει.

Πάντως ο όρος Πάσχα είναι κομβικός στην διατύπωση της έκφρασής του κι επαναλαμβάνεται 3 φορές. 3 Πασχαλιές.…Το Πάσχα του 2020 ήταν όντως το πιο διαφορετικό….αποτελεί σημείο αναφοράς. Ωστόσο είναι δύσκολο κανείς να καθορίσει σε ποιο από τα 3 στάδια βρίσκεται η ανθρωπότητα με βάση την 3μερή κλίμακα του στάρετς και αν έχουμε διανύσει ήδη κάποια από αυτά.

Το σίγουρο είναι ότι δεν είμαστε στο Πάσχα το 3ο αυτό της Νίκης. Δεν έχει επέλθει ακόμη το Πάσχα της μεγάλης πείνας ωστόσο λόγω της παγκόσμιας πρωτοφανούς ύφεσης φαίνεται να προαναγγέλεται. Οπότε μπορεί να είμαστε καθ’οδόν προς το 2ο Πάσχα αυτό του μεγάλου λιμού της πείνας… Όμως για να είμαστε σε αυτό το στάδιο διήλθαμε από το λουτρό αίματος που προδιαγράφει το πρώτο;;;

«Χάος» από τον Γέροντα Ιωνά της Οδησσού : «Θα είναι γεμάτο αίμα και...» - Η προφητεία που θα ανατρέψει τα πάντα

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share