Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Επαναστατική προφητεία από τον Άγιο Παΐσιο - «Θα σας ελευθερώσουν κάτι παλικάρια με...»

Η προφητική εξομολόγη του Γέροντα που συγκλονίζει

29 Μαΐου 2023 18:32
Επαναστατική προφητεία από τον Άγιο Παΐσιο - «Θα σας ελευθερώσουν κάτι παλικάρια με...»
Από Ανθή Κουρεντζή

Έχετε διαβάσει την προφητεία του Αγίου Παϊσίου σχετικά με την απελευθέρωση της Βόρειο Ηπείρου αλλά και της Αλβανίας; Το Athensmagazine.gr θα σας την παρουσιάσει παρακάτω, όπως έκανε και με την προφητεία της γερόντισσας Λαμπρινής για την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα για τη Βόρεια Ήπειρο ο Γέροντας Παϊσίος είχε πεί μεταξύ άλλων ότι «Μὴ φοβάστε. Εσάς θα σας ελευθερώσουν κάτι παλαβοί από μέσα και από έξω. Παλαβοί με την καλή έννοια, δηλαδή παλικάρια. Αυτοί δε θα καταλαβαίνουν από πολιτικές, και θα μπούν μέσα να βοηθήσουν. Οι πολιτικοί θα το χαρούν κι αυτοί κατά βάθος, αλλά αυτοί δεσμεύονται και δεν μπορούν να ενεργήσουν.

Οι άλλοι θα το δεχτούν. Ἔ! αφού έγινε τώρα, έγινε, θα πούν. Μη φοβάστε. Λειτουργούν και οι πνευματικοί νόμοι. Πόνος είναι αυτός. Μια οικογένεια είμαστε και μας χώρισαν. Σαν να λένε, αυτὰ τα παιδιά να πάνε χώρια από τους υπόλοιπους. Πονάει αυτό!! Τόσες φορές την ελευθερώσαμε τη Βόρεια Ήπειρο, τόσα αίματα, τόσα κρυοπαγήματα! Δε θα παν χαμένα όλα αυτά».

Απόσπασμα από το βιβλίο: «Ὁ πατήρ Παΐσιος μοῦ εἶπε…» ἔκδοση 26η, σελ. 76, του Ἀθανάσιου Ρακοβαλῆ

Επαναστατική προφητεία από τον Άγιο Παΐσιο - «Θα σας ελευθερώσουν κάτι παλικάρια με...»

Προφητείες Αγίου Παϊσίου για την Αλβανία

«Εσείς οι στρατιωτικοί, την Αλβανία να προσέχετε. Από εκεί θα έρθει η απειλή». «Γέροντα, άμα φτύσουμε, οι Αλβανοί θα πνιγούν στο σάλιο μας, και σεις λέτε ότι θα έρθει απειλή από την Αλβανία; Δεν μπορώ να το πιστέψω». «Άκου το Γέροντα!», μου απάντησε.

(Υποστράτηγος ε.α., Τσιαλίκης Χρήστος, Θεολόγος, Κομοτηνή) απόσπασμα από το βιβλίο Μαρτυρίες Προσκυνητών Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης τόμος Β’ σελ 373 του Νικόλαου Α. Ζουρνατζόγλου.

«Χάος» από τον Γέροντα Ιωνά της Οδησσού : «Θα είναι γεμάτο αίμα και...» - Η προφητεία που θα ανατρέψει τα πάντα

Η προφητεία του Γέροντα Ιωνά της Οδησσού (†2012) για τα Τρία Πάσχα. Ο στάρετς μίλησε για 3 προσεχή Πάσχα. Το ένα Πάσχα θα είναι του αίματος, το δεύτερο θα είναι της πείνας, και το τρίτο της Νίκης, πρόβλεψε!

Τώρα ποιός είναι ο χρόνος της εκπλήρωσης αυτής της πρόρρησης άγνωστο. Με την ευκαιρία, δείτε την προφητεία του Αγίου Παΐσιου που ανατριχιάζει.

Πάντως ο όρος Πάσχα είναι κομβικός στην διατύπωση της έκφρασής του κι επαναλαμβάνεται 3 φορές. 3 Πασχαλιές.…Το Πάσχα του 2020 ήταν όντως το πιο διαφορετικό….αποτελεί σημείο αναφοράς. Ωστόσο είναι δύσκολο κανείς να καθορίσει σε ποιο από τα 3 στάδια βρίσκεται η ανθρωπότητα με βάση την 3μερή κλίμακα του στάρετς και αν έχουμε διανύσει ήδη κάποια από αυτά.

Το σίγουρο είναι ότι δεν είμαστε στο Πάσχα το 3ο αυτό της Νίκης. Δεν έχει επέλθει ακόμη το Πάσχα της μεγάλης πείνας ωστόσο λόγω της παγκόσμιας πρωτοφανούς ύφεσης φαίνεται να προαναγγέλεται. Οπότε μπορεί να είμαστε καθ’οδόν προς το 2ο Πάσχα αυτό του μεγάλου λιμού της πείνας… Όμως για να είμαστε σε αυτό το στάδιο διήλθαμε από το λουτρό αίματος που προδιαγράφει το πρώτο;;;

«Χάος» από τον Γέροντα Ιωνά της Οδησσού : «Θα είναι γεμάτο αίμα και...» - Η προφητεία που θα ανατρέψει τα πάντα

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share