Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θυμάστε τον Κώστα Κούντο του «Fame Story»; Πώς είναι σήμερα ο πολυσυζητημένος παίκτης του ριάλιτι (photos)

Απίστευτη αλλαγή, σχεδόν μία 20ετία μετά!

27 Μαΐου 2023 12:33
Θυμάστε τον Κώστα Κούντο του «Fame Story»; Πώς είναι σήμερα ο πολυσυζητημένος παίκτης του ριάλιτι (photos)
Από Κυριάκος Μελλίδης

Ο πρώην παίκτης του Fame Story 2”, Κώστας Κούντος, μπορεί να είχε κάνει αισθητή την παρουσία του στο ριάλιτι τραγουδιού, σήμερα απέχει ωστόσο από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο ίδιος παραμένει όμως μία εκκεντρική παρουσία και συχνά ανεβάζει εντυπωσιακές φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, που εξωτερικά δεν θυμίζουν σε τίποτα τον παίκτη που γνωρίσαμε 19 χρόνια πριν. Στις φωτογραφίες ο Κώστας, φαίνεται αρκετά αδυνατισμένος κι αλλαγμένος. Ο τραγουδιστής μάλιστα, όπως βλέπουμε, έχει γυρίσει διάφορες περιοχές ανά τον κόσμο δημοσιεύοντας αντίστοιχες φωτογραφίες.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες στο Athensmagazine.gr

Θυμάστε τη σειρά του Mega «Big Bang»; Δείτε τι κάνει και πώς είναι σήμερα ο Βασίλης (Video)

Η σειρά Big Bang προβλήθηκε από τους τηλεοπτικούς δείκτες του Mega Channel τη τηλεοπτική σεζόν 2007-2008. Το σενάριο υπέγραψε ο Νίκος Παπαδόπουλος, ενώ τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Γιώργος Σιούγας. Η σειρά σημείωσε επιτυχία και έκτοτε προβάλλεται σε επανάληψη συχνά από τον σταθμό. Παράλλαλα, δείτε πώς είναι σήμερα ο Άρης Παυρινός από το Παρά Πέντε.

Παρά τα ήδη γνωστά ονόματα ηθοποιών που έπαιζαν τότε στο σίριαλ, το τηλεοπτικό κοινό είχε συμπαθήσει αρκετά τον «Βασίλη» για το χαλαρό στιλ και τις ατάκες του. Ο λόγος για τον ηθοποιό Βασίλη Παπαδημητρίου, που έκτοτε χάθηκε από τις τηλεοπτικές σειρές.

Εκτός από την υποκριτική, ο Βασίλης Παπαδημητρίου έχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό, πολεμικές τέχνες, οργάνωση αγώνων λόγου (debate), και έχει πάρει μαθήματα σχεδίου, σκίτσου και drums. Παράλληλα, έχει εργαστεί ως παρουσιαστής και παραγωγός στο ραδιόφωνο, και έχει δισκογραφήσει ως στιχουργός, συνθέτης και τραγουδιστής.

Ο ίδιος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου και σπούδασε υποκριτική. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και master classes σε υποκριτική, χορό, κίνηση και τραγούδι (Εθνικό Ωδείο και ιδιωτικά), ενώ ως ηθοποιός έχει επαγγελματική εμπειρία 16 ετών σε πάνω από 55 μικρές ή μεγάλες παραγωγές (Εθνικό, Κρατικό, Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών, Ίδρυμα Κακογιάννη, Teatro Turim, Πόρτα, Badmington, Βυρσοδεψείο, Δη.πε.θε, κ.α.)

Ως σκηνοθέτης, έχει συνεργαστεί με θεατρικές ομάδες και ομίλους, όπου και έχει διδάξει περιστασιακά, με μουσικά video clip, πολιτιστικές παρουσιάσεις, αναλόγια, μουσικά αναλόγια κ.α.

Σήμερα ο ηθοποιός έχει αποτραβηχθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δείτε πώς είναι σήμερα

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share