Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Θυμάστε την κόρη του Πάνου Μιχαλόπουλου στην «Νταντά για όλες τις δουλειές»; Θα πάθετε πλάκά όταν δείτε πώς είναι σήμερα!

Άλλος άνθρωπος πλέον η λιλιπούτεια πρωταγωνίστρια

23 Μαΐου 2023 15:40
Θυμάστε την κόρη του Πάνου Μιχαλόπουλου στην «Νταντά για όλες τις δουλειές»; Θα πάθετε πλάκά όταν δείτε πώς είναι σήμερα!
Από Κυριάκος Μελλίδης

Ξανθά μακριά μαλλιά και φωτογενές πρόσωπο. Αυτή ήταν η χαριτωμένη μικρή "Νεφέλη" τηλεοπτική κόρη του Πάνου Μιχαλόπουλου στη σειρά "Νταντά για όλες τις δουλειές".

Η Μαρία Στάβαρη, όπως είναι το πραγματικό της όνομα ήταν και από τα αγαπημένα παιδιά της Αλίκης Βουγιουκλάκη, από την χορωδία του Σπύρου Λάμπρου και ακολούθησε τον δρόμο της υποκριτικής.

Πως είναι σήμερα η Μαρία Στάβαρη

Σήμερα η Μαρία είναι μία πανέμορφη γυναίκα με αυτό το χαριτωμένο baby face προσωπάκι που την έκανε να είναι αγαπητή στις δουλειές της από μικρή.

Μαρία Στάβαρη
Μαρία Στάβαρη

Χαρακτηριστικό δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι οι παραστάσεις ΣΚΡΟΥΤΖ: ΜΙΑ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ (2016), Θάρρος και αλήθεια (2016), Το πηγάδι των ευχών (2017), Η τελευταία Ιουλιέτα (2020).

Έγινε ολόκληρος άνδρας και άφησε την Ελλάδα: Δείτε πώς είναι σήμερα και με τι ασχολείται ο γιος της Λεκάκη από το «Όλα στον αέρα»

Σταύρος Γούτος
Σταύρος Γούτος

Το «Όλα στον αέρα» ήταν μια από τις ουκ ολίγες κωμικές σειρές του Mega, η οποία πρόσφερε άφθονο γέλιο στο τηλεοπτικό κοινό, με ηθοποιούς όπως η Μαρία Λεκάκη, η Κατιάνα Μπαλανίκα, η Χρήστος Πλαΐνης, ο Θανάσης Κουρλαμπάς, ο Σόλων Τσούνης και πολλοί ακόμη.

Η σειρά παρουσιάζει τις σχέσεις κάποιων ανθρώπων που εργάζονται στην παραγωγή μίας τηλεοπτικής εκπομπής. Η παρουσιάστρια και αρχισυντάκτρια αυτής, Σόνια Καρυδά, προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στην επαγγελματική και προσωπική ζωή. Στο κανάλι συναναστρέφεται με έναν κάμερα μαν τον Άρη με τον οποίο ερωτεύεται.

Στη σειρά αυτή, επίσης, έπαιζε κι ένα παιδί, υποδυόμενο το γιο της Σόνιας, που ενσάρκωνε η Μαρία Λεκάκη στη σειρά. Εκείνο το παιδί, ο Σταύρος Γούτος, έχει γίνει πια... ολόκληρος άνδρας κι έχει μεγαλώσει, σπουδάζοντας στο εξωτερικό, με τον ηθοποιό άλλης σειράς του Mega επίσης να είναι διαφορετικός.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share