Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2023

Θυμάστε τον Ντίνο Αυγουστίδη; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο 69χρονος ηθοποιός (photos)

Εσείς τι λέτε, άλλαξε πολύ;

10 Μαΐου 2023 11:39
Θυμάστε τον Ντίνο Αυγουστίδη; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο 69χρονος ηθοποιός (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ντίνος Αυγουστίδης έχει γράψει τη δική του πορεία στην ελληνική τηλεόραση, συμμετέχοντες σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές. Πώς είναι σήμερα και τι κάνει ο 69χρονος ηθοποιός;

Ο ίδιος υπήρξε παντρεμένος από το 1985 έως το 1998 με τη Μαρία Τζομπανάκη έχοντας κρατήσει άριστες σχέσεις λόγω της δικής τους στάσης ζωής και αξιοπρέπειας αλλά και του μονάκριβου γιου τους Ορφέα Αυγουστίδη. Το ειδύλλιο άρχισε στη Λέσβο, στα γυρίσματα της σειράς «Το γυμνό κορίτσι». Με την ευκαιρία, δείτε πώς είναι σήμερα ο ηθοποιός, Θωμάς Παλιούρας.

Ο γιος τους είχε πει σχετικά: «Ήμασταν δεμένη οικογένεια. Κάποια στιγμή, εγώ πήγαινα στο Γυμνάσιο, οι γονείς μου χώρισαν. Δεν το βίωσα τραυματικά. Σίγουρα όμως μέσα στο χρόνια διαχειρίζεσαι τον τρόπο που έγιναν κάποια πράγματα και, αν θέλεις, γνωρίζεις ξανά τους γονείς σου. Εγώ το ήθελα και το έκανα. Έχω πολύ καλές σχέσεις με τον καθένα τους και χαίρομαι γι΄αυτό. Προφανώς και περάσαμε κόντρες και αντιθέσεις –ποια οικογένεια δεν περνά αντίστοιχα πράγματα; Έχω μία αδελφή, τεσσάρων ετών, από την πλευρά του πατέρα μου. Τη λένε Αλκυόνη Αυγουστίδη –εγώ της έδωσα αυτό το όνομα»

Η Μαρία Τζομπανάκη και ο Ντίνος Αυγουστίδης παντρεύονται στις αρχές του 1985, με τη νύφη να φοράει στεφάνι με λουλούδια στα μαλλιά και να κρατάει, αντί για ανθοδέσμη, μόνο ένα τριαντάφυλλο. Λίγους μήνες μετά, τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς, ο ερχομός του Ορφέα – Ελευθέριου δίνει μεγάλη ευτυχία και χαρά στους δύο γονείς.

Γάμος Ντίνου Αυγουστίδη και Μαρίας Τζομπανάκη
Γάμος Ντίνου Αυγουστίδη και Μαρίας Τζομπανάκη

Οι μεταγλωττίσεις του Ντίνου Αυγουστίδη

Ο Ντίνος Αυγουστίδης όμως διέγραψε επίσης μια λαμπρή πορεία στις μεταγλωττίσεις παιδικών προγραμμάτων. Για αρκετά χρόνια, ο ηθοποιός έδινε τη φωνή του σε χαρακτήρες των σειρών κινουμένων σχεδίων «Ντένις, ο τρομερός», «Τα Αρκουδάκια της Αγάπης», «Οι ιππότες της ασφάλτου», «Μάγια η Μέλισσα» και άλλα.

Σημειώνεται πως ο γνωστός ηθοποιός είχε ασχοληθεί στο παρελθόν και με το χώρο της εστίασης, έχοντας τα δικά του μπαράκια στου Ψυρρή.

Ο Ντίνος Αυγουστίδης με τη σύντροφο και την κόρη του
Ο Ντίνος Αυγουστίδης με τη σύντροφο και την κόρη του

Ο Ντίνος Αυγουστίδης με την κόρη του
Ο Ντίνος Αυγουστίδης με την κόρη του

Στο σήμερα ο Ντίνος Αυγουστίδης απολαμβάνει να περνά ποιοτικό χρόνο με την 5χρονη κόρη του, την οποία έχει υιοθετήσει μαζί με τη σύντροφό του. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τον έχει συλλάβει στο κέντρο της Αθήνας να παίζει μαζί της.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share