Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Είπε μόνο 3 λέξεις: Η αποστομωτική απάντησή της Αλίκης Βουγιουκλάκη όταν τη γιούχαραν (Video)

Σείστηκε το θέατρο!

21 Μαρτίου 2023 13:33
Είπε μόνο 3 λέξεις: Η αποστομωτική απάντησή της Αλίκης Βουγιουκλάκη όταν τη γιούχαραν (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ήταν Νοέμβριος του 1995. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη εμφανίζεται στη σκηνή του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης προκειμένου να απονείμει το βραβείο Α’ Ανδρικού ρόλου. Το κοινό τη γιουχάρει και εκείνη με λέει μόνο 3 λέξεις και δίνει μια αποστομωτική απάντηση.

Το γιουχάρισμα συνεχίζεται παρατεταμένα, και όταν κάποιοι προσπαθούν να τους σταματήσουν, η Αλίκη ζητάει να συνεχίσουν.

Απευθυνόμενη λοιπόν στους αποδοκιμαστές της, τους αποστομώνει λέγοντας ότι «διασκεδάζει μαζί τους». Παράλληλα, αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία της εθνικής σταρ πριν φύγει από τη ζωή.

Δεν μένει όμως εκεί. «Με μένα ονειρευτήκατε απ’ τις οθόνες, και εσείς είσαστε ακόμα στον εξώστη» λέει χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια τους λέει «καθίστε ήσυχα τώρα» και αναφέρεται στη δική της βράβευση στο 1ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 1960 για τη Μανταλένα.

Για την ιστορία, το βραβείο που εν τέλει απένειμε, κέρδισε ο Δημήτρης Αλεξανδρής για την ταινία «Με μια κραυγή», στην οποία πρωταγωνίστησε με τη Βίκυ Βολιώτη.

Αποκάλυψε την αλήθεια η Ελένη Μενεγάκη: «Δε θα ξεχάσω την Αλίκη Βουγιουκλάκη, όταν είχε έρθει...»

Στιγμές από την τελευταία της τηλεοπτική συνύπαρξη με την Αλίκη Βουγιουκλάκη μοιράστηκε με τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε την αλήθεια για την αείμνηστη ηθοποιό και μάλιστα τόνισε τι δεν θα ξεχάσει από εκείνη.

«Ήταν κι άλλοι που μπορεί να «έφυγαν» νωρίτερα αλλά που ήταν εκεί μέχρι τέλους. Εγώ την Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν θα την ξεχάσω, όταν είχε έρθει στην εκπομπή. Ήταν άρρωστη, το ήξερε, είχαμε ανέβει Θεσσαλονίκη. Εμείς δεν τα ξέραμε αλλά τη βλέπαμε ότι δεν ήταν όπως ήταν έξι μήνες πριν σε συνέντευξη στην εκπομπή» ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη. Παράλληλα, η Έφη Πίκουλα, η νύφη της Αλίκης Βουγιουκλάκη αποκάλυψε τις τελευταίες της στιγμές πριν φύγει από τη ζωή.

«Χρειάστηκε βοήθεια, να της πιάσουμε το χέρι. Καταλάβαινες ότι δεν στηριζόταν καλά στα πόδια της. Έκανε όλα αυτά που έπρεπε να κάνει σαν μια μεγάλη καλλιτέχνης, να κάνει τον γύρο, να χαιρετήσει τον κόσμο εκεί μπροστά που ζητοκραύγαζαν. Αλλά η ίδια την έβλεπες ότι υπέφερε. Έμεινε όμως στο θέατρο, έκλεισε την παράστασή της και δυστυχώς «έφυγε» νέα μετά από 1-2 μήνες» αποκάλυψε η παρουσιάστρια για την αείμνηστη ηθοποιό.

«Είναι μάλλον στην ιδιοσυγκρασία του καθενός» σχολίασε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share