Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024

Θυμάστε τον Περικλή Κασσανδρινό; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο γνωστός ηθοποιός (photos)

Εσείς τι λέτε, άλλαξε πολύ;

19 Μαρτίου 2023 14:33
Θυμάστε τον Περικλή Κασσανδρινό; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο γνωστός ηθοποιός (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

O Περικλής Κασσανδρινός, ο μυστηριώδης Χρήστος από τα «Μυστικά της Εδέμ», γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βόλο. Πώς είναι σήμερα και τι κάνει ο γνωστός ηθοποιός;

Από μικρός ήθελε να γίνει ηθοποιός, όμως για χάρη των γονιών του, που ήθελαν ο γιος τους να πάει στο Πανεπιστήμιο, μπήκε στη Γυμναστική Ακαδημία. Στη διάρκεια των σπουδών του δούλεψε ως μπάρμαν και ως μοντέλο σε διαφημίσεις. Με την ευκαιρία, δείτε πώς είναι στα 76 της η Βέρα Κρούσκα.

Παράλληλα σπούδασε υποκριτική και ήξερε ότι αυτό θα ήταν το επάγγελμα που θα ακολουθούσε. Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής της Μαίρης Βογιατζή-Τράγκα (1993), και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια υποκριτικής στη Δραματική Σχολή του σκηνοθέτη Milton Katselas, στο Playhouse, Beverly Hills, Los Angeles (2006).

Περικλής Κασσανδρινός

Έχει εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, συμπεριλαμβανομένων: στη κωμική σειρά του Mega "Το κόκκινο δωμάτιο (2006)", ως Αποστόλης, στη κοινωνική σειρά του Mega "Τα μυστικά της Εδέμ (2008)" ως Χρήστος, και πιο πρόσφατα, στη κοινωνική σειρά του Mega "Δικαίωση (2014)" ως Μάριος, και στη δραματική σειρά του Star "Όρκος Σιωπής (2014)" ως Μιχάλης.

Στο κινηματογράφο έπαιξε το αγόρι Α', στη κωμωδία "Γυναίκες Δηλητήριο (1993)", σε σκηνοθεσία Νίκος Ζερβός.

Σήμερα ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη και όποτε του το επιτρέπουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις εμφανίζεται και σε ελληνικές τηλεοπτικές σειρές.

Περικλής Κασσανδρινός σήμερα

«Είμαι ήρεμος άνθρωπος και εσωστρεφής... Όμως, έχω ξεσπάσματα και είναι άσχημα. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν μπορώ να ελέγξω τα πράγματα», είχε εξομολογηθεί ο Περικλής Κασσανδρινός σε πρωινή εκπομπή του Mega, διαβεβαιώνοντας πως έχει χτυπήσει άνδρα αλλά γυναίκα όχι και ούτε με λουλούδι.

Μάλιστα, ο Περικλής εξιστόρησε έναν μεγάλο του καβγά, οπότε και έδειρε έναν άλλο άνδρα επειδή φλέρταρε την κοπέλα που συνόδευε! «Για τα μάτια μιας γυναίκας έχει γίνει... Πείραξε την κοπέλα πολύ άσχημα, αλλά και όταν κατάλαβε ότι συνοδευόταν συνέχισε να το κάνει», είπε ο ηθοποιός. «Τις έφαγε! Έγιναν ξαφνικά όλα. Του είπα να σταματήσει αλλά μου απάντησε με ανάγωγο τρόπο. Εκεί δεν υπάρχει διάλογος», συνέχισε και πρόσθεσε πως ο άλλος του ζήτησε και... συγνώμη.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share