Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θυμάστε την Αλεξανδριανή Σικελιανού; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα η ηθοποιός (photos)

Εσείς τι λέτε, άλλαξε πολύ;

18 Μαρτίου 2023 14:44
Θυμάστε την Αλεξανδριανή Σικελιανού; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα η ηθοποιός (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αλεξανδριανή Σικελιανού συστήθηκε στο ευρύ κοινό το 1990, αλλά έκανε το μεγάλο «μπαμ» μέσα από την σειρά «Παλίρροια» και αμέσως ξεχώρισε για το υποκριτικό ταλέντο της, το μελαγχολικό της βλέμμα και τη δωρική ομορφιά της. Πώς είναι σήμερα και τι κάνει η ηθοποιός;

Στα μέσα της δεκαετίας του ’90, με τα ιδιωτικά κανάλια να αποτελούν γεγονός και να αλλάζουν το τηλεοπτικό σκηνικό, αναδύονται νέα, φρέσκα πρόσωπα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Γεννήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής από Έλληνες γονείς που τότε σπούδαζαν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αλλά στη συνέχεια επέστρεψαν στην πατρίδα. Με την ευκαιρία, δείτε πώς είναι σήμερα ο Παντελής Θαλασσινός στα 65 του.

Ωστόσο εκείνη κατά την διάρκεια της εφηβείας της ακολούθησε τον ίδιο δρόμο για να αρχίσει σπουδές υποκριτικής τις οποίες συνέχισε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

Πολύ σύντομα έβαλε τα πρώτα «ένσημα» με τις παρουσίες της στην «Λυγερή» της ΕΤ 1 (πάνω σε μυθιστόρημα του Ανδρέα Καρκαβίτσα) και την σειρά «Αγνοημένοι» του ΑΝΤ1 όπου την ξεχώρισε για το ταλέντο της και την επέλεξε για την επόμενη δουλειά του ο Κώστας Κουτσομύτης.

Αλεξανδριανή Σικελιανού Ιεροσόλυμα

Ήταν το σίριαλ «Πρόβα Νυφικού» το 1995 το οποίο αγαπήθηκε από το κοινό, έγινε από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της εποχής και μετέτρεψε την νεαρή ηθοποιό σε αστέρι.

Ακολούθησε η συμμετοχή της στη δραματική σειρά του MEGA «Παλίρροια» σε σκηνοθεσία του Μανούσου Μανουσάκη, στο πλευρό του Νίκου Σεργιανόπουλου, ενώ δεν άργησε και το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο με την ταινία «Πίσω Πόρτα» του Γιώργου Τσεμπερόπουλου το 2000.

Περίπου την ίδια περίοδο παίζει και στις τηλεοπτικές μεταφορές των θεατρικών έργων «Βυσσινόκηπος» (ΑΝΤ1) και «Ένας Επιθεωρητής Έρχεται» (MEGA), παράσταση στην οποία είχε λάβει μέρος και στο σανίδι.

Έχοντας καταγράψει αυτήν την πορεία μέσα σε μόλις πέντε χρόνια καριέρας, πολλοί θα πόνταραν πάνω της στο ότι θα γινόταν ένα από τα μεγάλα ονόματα της νέας δεκαετίας. Νέα, όμορφη, ταλαντούχα, καλλιεργημένη και με σπουδές πάνω στο αντικείμενο, διέθετε δίχως αμφιβολία όλο το «πακέτο».

Ωστόσο κάπου εκεί, στο απόγειο της δόξας της, τα καλλιτεχνικά νέα για αυτή χάνονται και δίνουν την θέση τους στις φήμες, οι οποίες κάνουν λόγο για μια αναπάντεχη και απρόσμενη για όλους στροφή. Φέρεται να τα αφήνει όλα πίσω της και να βρίσκεται στα Ιεροσόλυμα!

Αλεξανδριανή Σικελιανού σήμερα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι οποίες πάντως βγαίνουν με το σταγονόμετρο και ελέγχονται για την ακρίβειά τους, κατέχει θέση διοικητικής υπαλλήλου στο Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο και το σοκ γίνεται ακόμη μεγαλύτερο στην συνέχεια.

Εκείνο που γράφεται για την Αλεξανδριανή Σικελιανού είναι ότι ασπάζεται τον μοναχισμό, αφήνοντας οριστικά πίσω της το γκλάμουρ της σόου μπιζ, αλλάζοντας όνομα, εγκαταλείποντας το εντυπωσιακό μαλλί της και βάζοντας ράσο. Ο αστικός μύθος ήθελε να έφτανε σε αυτήν την απόφαση μετά από μια ερωτική απογοήτευση. Ωστόσο η ίδια φέρεται να το διαψεύδει, σε μία από τις ελάχιστες φορές που έδωσε οποιοδήποτε στοιχείο για την νέα ζωή της.

«Ο χωρισμός μου δεν έπαιξε κανένα ρόλο στις αποφάσεις μου» είχε πει τότε και έκτοτε ακολουθεί τον δρόμο που επέλεξε, κάνοντας τους υπόλοιπους να αγνοούν τα κίνητρά της, ενδεχομένως επειδή δεν είναι σε θέση έτσι κι αλλιώς να τους κατανοήσουν…

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share