Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Πες του Σπυρόπουλου να γκρεμοτσακιστεί γιατί θα τον γ@μ@σω…» – Πικάντικες αποκαλύψεις για τη μεγάλη ηθοποιό!

Απίστευτες παρασκηνιακές αποκαλύψεις!

13 Μαρτίου 2023 08:35
Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Πες του Σπυρόπουλου να γκρεμοτσακιστεί γιατί θα τον γ@μ@σω…» – Πικάντικες αποκαλύψεις για τη μεγάλη ηθοποιό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πικάντικες αποκαλύψεις έρχονται στο «φως» για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την προσωπική της ζωή. Μετά από χρόνια μαθεύτηκε το άγνωστο περιστατικό με τον Κώστα Σπυρόπουλο, όταν του είπε να γκρεμοτσακιστεί και να πάει εκεί που ήταν η ηθοποιός, αλλά τον γ@μ@υσε.

Μια ιστορία από τα παλιά, άγνωστη σε πολλούς Έλληνες είχε εξομολογηθεί στο makeleio.gr και την είχε εξιστορήσει, ο τότε εργαζόμενος εκεί Στέφανος Χίος, ο οποίος την περίοδο, τέλη 1995-1997, διατελούσε ως υπεύθυνος της δημοσιογραφικής ομάδος της πολυδάπανης εκπομπής ΜΠΡΑΒΟ του Mega, με την Ρούλα Κορομηλά. Υπεύθυνος του ΜΠΡΑΒΟ ήταν τότε ο Βαγγέλης Περρής και σκηνοθέτης ο Ιταλός, Στέφανο Σαρντίνι , με παραγωγή από το Στούντιο ΑΤΑ και γυρίσματα που γίνονταν στα τότε στούντιο της εκπομπής στα Μελίσσια. Διαβάζουμε:

“…Σε ένα από τα σόου του Απριλίου-κι ενώ εκτίμηση μου τώρα που το ξαναθυμάμαι, είναι ότι η μεγάλη Αλίκη, ήταν άρρωστη (πιθανόν χωρίς να το γνωρίζει), έμεινα δίπλα της, πάνω από 18 ώρες σερί. Με την ευκαιρία, δείτε την άγνωστη ιστορία με την Μαρινέλλα και την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Τόσο κράτησαν τα γυρίσματα. Η γυναίκα, μας ξεθέωσε. Βράχος. Χόρεψε, τραγούδησε, περίμενε στα διαλείμματα πίνοντας καφέ και παίζοντας με το κομπολόι της. Κανονικό αντράκι.

Αλίκη Βουγιουκλάκη και Κώστας Σπυρόπουλος

Κάποια στιγμή, ξεθεωμένοι, φθάνοντας στο τέλος των γυρισμάτων, η παραγωγή είχε κανονίσει να έρθει να την πάρει ζωντανά, στο στούντιο, ο Κώστας ο Σπυρόπουλος (με τον οποίο ζούσαν μαζί τότε) με τη μηχανή του.

Χαμηλόφωνα της είπα ότι αυτό δεν γινόταν. Γιατί ο ίδιος μας είπε ότι δε μπορεί να έρθει. Γύρισε με κοίταξε κι εμένα και δυο τρείς ακόμα-και τον μακαρίτη τον Βλάσση Μπονάτσο- με εκείνο το μάτι της γυναικείας μαγκιάς και μας είπε: «Πείτε του να πάρει τη μηχανή και να γκρεμοτσακιστεί να είναι εδώ, σε δέκα λεπτά, γιατί αλλιώς θα τον γ@μ@σω».

Μείναμε άγαλμα.

Μετά από 20 λεπτά ο Σπυρόπουλος ήταν εκεί, μες την καλή χαρά.

Αυτή ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ήξερε να παίρνει αυτό που γούσταρε, και το έπαιρνε την ίδια ώρα.
Κάτι που θυμάμαι ακόμα και μου έχει μείνει(που μου είχε πει): «Αγόρι μου, επειδή είσαι νέος, άκου. Στον άντρα μετράει να φοράει καθαρό παπούτσι και καλό παπούτσι και καθαρά εσώρουχα και τα μάτια του, καθαρά, να μιλάνε στις γυναίκες».

Μετά από 3 μήνες, πέθανε»

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share