Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τι άλλο θα δούμε; Το φάντασμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα στον γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ!

Εικόνα-σοκ!

28 Φεβρουαρίου 2023 11:52
Τι άλλο θα δούμε; Το φάντασμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα στον γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα φαίνεται να είχε δώσει το παρόν στον γάμο της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Ουίλιαμ. Εννοούμε βέβαια ότι η οντότητα της ήταν εκεί, μιας και κάτι πολύ περίεργο καταγράφηκε από κάμερα!

Στο βίντεο μπορούμε να δούμε πίσω από το ζευγάρι την φιγούρα της Νταϊάνα, που μάλλον έχει στοιχειώσει το παλάτι και την βασιλική οικογένεια. Πολλοί λένε ότι είδαν και το πρόσωπό της, πίσω από τις κουρτίνες που κουνιόνταν.

Αν είναι προϊόν photoshop ή κάτι αληθινό δεν το γνωρίζουμε, αλλά όπως και να έχει είναι κάτι ανατριχιαστικό. Και μόνο η ιδέα, ότι κάποιος είναι από πίσω σου και σε παρακολουθεί σοκάρει, πόσο μάλλον μιας τόσο εμβληματικής προσωπικότητας. Σάλο έχει προκαλέσει στα social media το βίντεο με πολλούς να κατακρίνουν την αξιοπίστία του, και να υποστηρίζουν ότι είναι απλά μια κουρτίνα που την πήρε ο αέρας.

Πάντως,αν όντως κρυβόταν πίσω από την κουρτίνα, πράγμα όντως απίστευτο, φαίνεται σαν να τους κρίνει και ακόμα να ελέγχει τα πάντα. Μιας και αναφερθήκαμε στη Νταϊάνα, δείτε εδώ τι είχε στο κρεβάτι που κοιμόταν με τον Κάρολο. Εσείς τι πιστεύετε;

Δείτε το βίντεο:

Απίστευτη αποκάλυψη για την πριγκίπισσα Νταϊάνα - Είχε αποκοιμηθεί σε...

Για πρώτη φορά, είδαμε μια φωτογραφία, όπου φαίνεται η πριγκίπισσα Νταϊάνα να κοιμάται κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του “The Splendours Of The Gonzagas Exhibition Gala” στο Victoria and Albert Museum το 1981.

Συγκεκριμένα, ο φωτογράφος Τιμ Γκράχαμ είχε αποθανατίσει την "πριγκίπισσα του λαού" την ώρα που έγειρε το κεφάλι και αποκοιμήθηκε στην κόκκινη πολυθρόνα που καθόταν φορώντας μία τουαλέτα από σιφόν του κορυφαίο σχεδιαστή Bellville Sasson.

Την επόμενη μέρα, το Παλάτι "έτρεξε" να αιτιολογήσει τη συμπεριφορά της πριγκίπισσας Νταϊάνα ανακοινώνοντας, ότι εκείνη και ο πρίγκιπας Κάρολος περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Η εγκυμοσύνη αυτή σε συνδυασμό με την προσπάθεια προσαρμογής της -δείτε εδώ τι είχε πει για τη βασίλισσα- στη νέα ζωή, ήταν η αιτία για την αυξημένη κούραση της πριγκίπισσας.

Μάλιστα, η βασίλισσα Ελισάβετ ζήτησε από τα μέσα ενημέρωσης να δώσουν λίγο χώρο στην Νταϊάνα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Τη φωτογραφία τη βρήκαμε στο Instagram στο λογαριασμό dianasfeed.

Δείτε την φωτογραφία παρακάτω:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share